NJIH DVE ĆE ZAPALITI ESTRADU: Kija i Jovana postale najbolje drugarice!

Autor:

Zabava

05.02.2021

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dve će definitivno izazvati euforiju kad se udruže!

RepublikaFoto: Printscreen
Kija Kockar i Jovana Jeremić

Voditeljka Jovana Jeremić skrenula je veliku pažnje na sebe nakon svoje ispovesti u emisiji "Glamur Specijal", te je postala za kratko vreme najkomentarisanija osoba u Srbiji na društvenim mrežama.

Neko je voli, neko ne, ali definitivno ne možete da je ignorišete. Voditeljka je iskoristila svojih pet minuta i postala poznatija i od nekih pevača, glumaca i voditelja koji su decenijama na javnoj sceni. Od kolega, kako je i sama navela, nema podršku, ali prema Instagramu možemo da primetimo da je jedna velika zvezda obožava - Kija Kockar.

RepublikaFoto: Aleksandar Nalbantjan
Kija Kockar

Kija i Jovana su pre nekoliko meseci bile gošće emisije "Magazin In", gde su ostvarile sjajnu komunikaciju, kasnije je Jeremićeva ugostila Kockarevu u jutarnjem programu, a na Instagramu nastavile da podržavaju jednu drugu.

RepublikaFoto: instagram.com/Jovana Jeremic (@jovana_jeremic_jj)
Jovana Jeremić

Pre nekoliko dana su se pojavile na jednoj modnoj reviji. gde je Kija na početku revije poslala nekome poljubac, a kasnije je obelodanila da je bio namenjen popularnoj voditeljki TV Happy.

Foto: instagram.com/printscreen

Kija je podelila jednu od parodija na račun Jovane, a onda dodala:

"Ja nju obožavam i onaj poljubac na početku revije bio je za nju", na pisala je Kija, a voditeljka joj je kratko odgovorila, "I ja tebe. Beskrajno".

Što bi Ameri rekli - Go, girl power!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Istina

05.02.2021 23:48

Kakva dva otpada! Juuuuuuu......obe ni za šta nisu. Nadobudne i samozaljubljene preko svake mere. NULA RIBE. Za svaku kuću kletva i sramota. A trajaće "ljubav" dok jedna ne nađe majmuna da je dr..a

Odgovori 1 12
Vlada

06.02.2021 13:22

@Istina - Ti nisi istina. Ti si lažov. Nisi ni malo objektivan.

Branko

06.02.2021 12:39

Ja Kiju obožavam i šaljem joj poljubac

Odgovori 14 2
Filip

06.02.2021 13:19

Meni Kija kao Sunce sija.