(FOTO) NAKON VESTI O TRAGIČNOM GUBITKU: Oglasio se suprug Danijele Karić POTRESNIM REČIMA!

Autor:

Zabava

05.02.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga do neba!

RepublikaFoto: Marko Sovilj

Danijela Karić i Ivan Mileusnić su pre nekoliko dana otputovali u Dubai na odmor, gde im se desila tragedija. Naime, Danijela je imala spontani pobačaj i izgubila bebu.

- Danijela se osećala odlično pre nego što je sa porodicom otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate. Obavila je sve neophodne ginekološke preglede i ultrazvuk i nakon što se uverila da je sa bebom sve u najboljem redu, otišla je na putovanje sa željom da, baš u Dubaiju, sa suprugom i decom proslavi svoj 37. rođendan - ispričao je za „Alo!“ izvor blizak mnogočlanoj porodici Karić.

 

Naime, poznati koreograf se oglasio na svom Instagram profilu i potvrdio pisanje našeg lista da se u toku njihovog odmora desila tragedija.

Foto: Instagram/printscreen

- Dragi ljudi i svi oni kojima je na lep način stalo do moje žene i mene. Preživeli smo veliki šok i tugu zbog neočekivanog gubitka naše bebe. Ne brinite, dobro smo, hvala Bogu! Bog nam da uvek onoliko koliko možemo da podnesemo. Život ide napred i ne može unazad. Sve je to Božja volja i verujemo da je tako moralo da bude. Mi imamo naša tri anđela Filipa, Moniku i Maksima kojima treba da se posvetimo i budemo tu za njih nasmejani i puni ljubavi. Oni su sada snaga, motiv i lek za sve. Porodica je najsigurnije mesto! Hvala svima na brizi. Danijela i Ivan - napisao je koreograf u svojoj objavi na Instagram i time rastužio veliki broj pratilaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pavko

05.02.2021 21:34

Sledeći put se ne bahatite, već sedite doma i šetajte po parku.