HAOS U JAGODINI! Tražio od čoveka da mu POZAJMI 1.000 DINARA, a kad mu nije dao, PREBIO GA I UZEO MU 18.000! NA KRAJU TUKAO NA KOGA JE NALETEO!

Autor: Republika

Hronika

05.02.2021

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini uhapsili su L. Ž. (1999) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda, teška telesna povreda i učestvovanje u tuči.

RepublikaFoto: pixabay.com

On se sumnjiči da je, od januara ove godine, više puta telefonom zvao dvadesetšestogodišnjeg muškarca i tražio mu novac na ime pozajmice od 1.000 dinara.

Potom ga je, kako se sumnja, presreo na ulici u Jagodini i, uz pretnje, iz njegove jakne uzeo 18.000 dinara. 

L. Ž. se sumnjiči i da je 30. januara ove godine sa dvadesetdvogodišnjim muškarcem, na mostu u Jagodini presreo dvadesetčetvorogodišnjeg sugrađanina kome su, nakon kraće rasprave, zadali više udaraca po glavi i telu i tom prilikom mu isčašili rame.

Takođe, L. Ž. je, kako se sumnja, 1. februara, u parku ispred jedne stambene zgrade, bez povoda, napao četrdesetšestogodišnjeg muškarca i, nakon tuče, ga nožem posekao po ruci.

Osumnjičenom L. Ž. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 
Protiv dvadesetdvogodišnjeg muškarca će biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laza mrsomud

05.02.2021 11:51

Taj olos u buvaru, najmanje 10 godina!