(FOTO) BILA JE NAJLEPŠA JUGOSLOVENKA IKADA! Imala je lice anđela, a kad vidite kako danas izgleda NEĆE VAM BITI DOBRO!

Autor:

Zabava

03.02.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga za gledati!

RepublikaFoto: printscreen
Bernarda

Bivša Mis Jugoslavije Bernarda Marovt ima danas 60 godina i dalje je u svetu mode.

Bernarda Marovt je 1983. godine proglašena najLepšom Jugoslovenkom, a nakon takmičenja u SFRJ učestvovala je na izboru za Mis sveta u Londonu. To učešće pratio je jedan skandal izazvan objavljivanjem njenih golišavih fotografija u zagrebačkom listu "Start" (autor slika je Ljubo Komljenović). Baš u momentu kada se u Britaniji borila za titulu najlepše žene sveta, te slike pustio je i "Dejli miror". Bernarda je kasnije tužila "Start" jer je "neovlašćeno" objavio fotografije.

 

 

 

Veruje se da ju je taj skandal možda koštao i titule Mis svijeta a ona je i pored toga uspela da se plasira u top 15 i postane Mis fotogeničnosti na svetskom takmičenju.

RepublikaFoto: printscreen
Bernarda danas

Bernanda je danas vlasnica modne agencije i škole za manekene, organizuje takmičenje "Fotomodel Berni models".

"Sve što sam napravila i doživjela bio je velik test ili iskušenje za mene, a stekla sam ogromna iskustva u svim područjima. Iz tog vremena volim da se sjetim upravo svojih početaka i svega što mi je kasnije pomoglo u razvoju, rastu. Sećam se upoznavanja ljudi, putovanja, učenja jezika, a iznad svega početne volje i energije za sve što je slijedilo", izjavila je za T portal kada je prokomentarisala i današnje izbore ljepote:

"Nekada su takmičenja u ljepoti bila vrsta spektakla, a danas se to sve promenilo. Takvi događaji često nisu na nivou, nisu cijenjeni kao što su nekad bili. Problem je u tome što je fokus na drugim stvarima. Danas je potrebna velika snaga te novac za organizaciju i marketing svakog događaja, tako da je samo izvođenje svega toga jako teško".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlado

03.02.2021 15:52

Koja budaletina vam piše ovakve idiotske naslove?!

pkstariji

03.02.2021 20:59

@Vlado3. februar 2021. u 16:52 - Kad pročitate naslov, neće vam biti dobro...