(FOTO) ŠOKIRAĆETE SE kada čujete koje ŠKOLE JE ZAVRŠIO SEJO KALAČ, a tek kako sada izgleda!

Autor: Republika.rs

Zabava

02.02.2021

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama ga nismo videli.

RepublikaFoto: youtube.com
Sejo Kalač

Sejo Kalač decenijama je bio na muzičkoj sceni dok nije pogodio hit "Ala, ala" i stekao veliku regionalnu popularnost. U tom periodu bio je velika zvezda, a onda je krenulo posrnuće.

Pričalo se i pisalo svašta o Kalaču, od toga da je dotakao dno života i da tumara po hotelima sam bez igde ikoga, do toga da se odao porocima koji su mu uništili život.

Poslednje što se o njemu pisalo je kada se prošle godine predozirao tabletama za jetru, što je potvrdila tada i njegova supruga Hatidža Hajirić Mujkanović:

RepublikaFoto: twitter.com/sejokalač
Sejo kod Amidžića u emisiji

- Sejo je jedna divna i posebna osoba, koju su mnogi znani i neznani u pravom smislu reči iskoristili u životu. Imao je nastup u jednoj diskoteci kada se od bolova srušio na bini, kada mu nisu prišli da pomognu, već su ga ostavili da leži na stepenicama. Da, istina je da Sejo ima zadravstevnih problema. Njegova jetra je dobro ostećena od alkohola - izjavila je tada Hatidža, koja je ispričala šta se posle toga dogodilo:

 

 -Pre dve noći imao je humanitarni nastup u Cazinu gde je svirao i Dragan Stojković Bosanac. Celo veče bio je pod budnim okom doktora Jasmina iz Cazina. Ipak, profesionalac kakav je oduvek bio, odradio je svoj deo posla i legao onda u postelju. Ono što nije poznato, sada ću da kažem, da Sejo već duži period uzima tablete kako bi pospešile rad jetre, ima problema i sa krvi, pa i zbog toga uzima tablete. Kada uzme tablete odnosno veću dozu tableta onda mu bude loše i spava mu se. Tako se desilo i na tom nastupu gde jednostavno više nije mogao, srušio se i utonuo u san. Trenutno je baš jako slab, ima groznicu i baš se bojim. Što pre ću da gledam da krenemo iz Cazina za Austriju jer želim da ga preuzmu lekari, stručnjaci koji će mu nadam se pomoći - dodala je Kalačeva supruga pre sad skoro večć tri godine kada se on pojavio u emisiji "AMG šou"

Inače, prvi put na muzičkoj sceni Sejo Kalač se pojavio sa grupom „Paukova mreža“ u kojoj je svirao harmoniku. Po izlasku iz grupe započinje solo karijeru. Odlazi u Beograd gde završava nižu muzičku školu i započinje studije na Višoj pedagoškoj školi. Za vreme boravka u Beogradu snima svoj prvi album za PGP RTB. Međutim, ubrzo zatim odlazi u inostranstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading