Za nju ćemo moći da glasamo: Srpska pevačica predstavlja Francusku na Evroviziji!

Autor:

Zabava

01.02.2021

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njoj takmičenje za „Pesmu Evrovizije” nije strano, jer je već dve godine tekstopisac pesama za juniorsku verziju

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Barbara Pijević

Pevačica srpskog porekla Barbara Pijević (27), poznatija kao Barbara Pravi, izabrana je da ove godine sa pesmom „Voila” (Evo,ovde) predstavlja Francusku na Evroviziji u Roterdamu.

Barbara Pravi je pevačica i kantautorka, rođena Parižanka, koja ima srpske, ali i iranske korene. Njoj takmičenje za „Pesmu Evrovizije” nije strano, jer je već dve godine tekstopisac pesama za juniorsku verziju, a 2020. godine je njena pesma „Zamišljam”, koju je izvela Valentina, odnela prvo mesto.

Ona je dugo poznata po svojim tekstovima i saradnji sa velikim francuskim pevačima.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Barbara Pijević

Pesma „Voila” je prva kojom otkriva sebe u punom sjaju, iako je ranije učestvovala u mjuziklima, pa se za njen pevački talenat već znalo. Na Instagramu je veoma aktivna i svakodnevno postavlja fotografije za svojih 40.000 pratilaca.

Kako je Francuska član velike petorke koja se automatski kvalifikuje u finale Evrovizije, francusku predstavnicu srpskog porekla moći ćemo da gledamo 22. maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading