Rekla je da ju je silovao svakog utorka, pa što nisi došla petkom?! TINSKA ponovo zgranula naciju komentarom o MIKINIM ŽRTVAMA

Autor: Republika.rs

Zabava

28.01.2021

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Tinska

Jelena Tinska ponovo je govorila o slučaju koji je potresao Srbiju, ali i region, a odnosi se na glumicu Milenu Radulović koja je prva progovorila o silovanju koje je pretrpela od učitelja glume Miroslava Mike Aleksića.

Ona je u "Jutarnjem programu" kod Filipa Čokanovića ponovo iznela uznemirujuće stavove na račun devojaka koje tvrde da su pretpele napade od Aleksića

-Kamenovana sam pre neki dan jer sam rekla da meni, ne bi moglo da se desi da me neko siluje sedam puta, da ja imam 17 godina i da ja ćutim, jer silovanje znači nešto na silu, to je cepanje, to su modrice, vrištanje, to je na silu... A ako ti to doživiš, pa se vratiš sedam puta, onda je to jedan bolestan odnos - relativizovala je Tinska.

Voditelj je pokušao da joj objasni da je to psihologija i da se žrtva plaši, na šta ga je Tinska prekinula rečima:

 

- Ma, čega se plaši?! Zašto sa 17 godina ne ode da kaže mami, ako je bliska s njom... Pa, moja deca su išla kod Mike, ali su odustala, jer ih je vređao...

Bokan se nadovezao da je njegova ćerka takođe išla kod Mike i da "ima fantasično iskustvo", jer "one što su uvrede, ona je to shvatala na dečji način", piše Blic.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Milena Radulović prva je istupila i rekla šta je trpela u školi Miroslava Aleksića

- Opet ću da ispadnem grbava, ali ja pozdravljam sve devojke koje su izašle hrabo i rekle "da, mene je neko silovao". Ja se samo pitam zašto je ona devojka rekla mene je silovao sedam meseci svakog utorka i ja sam onda povraćala. Pa, što nisi išla petkom?! - skandalozna je izjava Tinske.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
josnijeproslonjenovreme

28.01.2021 21:44

JT da skarti kosu (moze sama) da ne liči na baku iz bajke već na lepu ženu srednjih g

Goran

29.01.2021 13:16

JT niti je lepa, niti je više žena.