MILICA SA SUZAMA U OČIMA PROGOVORILA: On je bio čovek mog života...

Autor: Republika.rs

Zabava

24.01.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije spremna da govori o njemu...

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović teško je podnela smrt svog deke koja se desila krajem prethodne godina. Još uvek nije spremna sa tim gubitkom da se pomiri.

- Moj deda je čovek mog života.  Razumećete kad kažem da ne mogu i nisam spremna da pričam na tu temu. Trenutno je u meni veoma čudan osećaj i u fazi sam prihvatanja. Znam da bi moj deda bio danas kraj ekrana i gledao me. Uvek me posle emisije pozove i kaže: Bila si lepa i lepo si pričala.. to mi je uvek ugovorio... - rekla je Milica u emisiji "Premijera".

 

Pevačica je jedva obuzdala emocije govoreći o velikom gubitku posebno jer svi koji prate njenu karijeru znaju koliko ju joj baba i deda bitan faktor u životu i da su je oni odgajali i vaspitavali.

Miličin deda preminuo je krajem novembra prošle godine usled pogoršanja zdravstvenog stanja.

Milica je u više navrata govorila kako su joj baka Rada i deka Vladimir bili kao roditelji, jer je sa njima odrasla nakon što su joj se majka Milica i otac Dragoslav razveli, 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mima

25.01.2021 06:00

Ova devojka mi se dopadala, njeno ponasanje, njen rad. A onda je usla u te filmske vode i postala prava pokondirena tikva, koja je sada teatralna i u situacijama kad govori o vremenskoj prognozi. Uzivela se u "ulogu" zvezde i posle filma. Iskreno, bas sam se razocarala. A bila je cool tip!