SRBIN PLESAO PO TERENU: Verona RAZBILA Napoli, Lazović upisao asistenciju!

Autor:

Sport

24.01.2021

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Verone savladali su posle preokreta Napoli sa 3:1 u okviru 19. kola Serije A.

RepublikaFoto: Starsport
Darko Lazović

Verona je uspela da iznenadi Napoli i stigne do važna tri boda.

U pobedničkom timu u startnoj postavi našli su se Srbi Ivan Ilić i reprezentativac naše zemlje Darko Lazović, koji je asistirao Zakanjiju kod trećeg gola Verone. Sa druge strane, od prvog minuta na terenu je bio reprezentativni štoper Nikola Maksimović.

Poveo je Napoli već u 1. minutu golom Lozana! Niko nije slutio da će Verona na kraju demolirati gosta! Pogodak popularnog Čakija najbrži je u istoriji Napolija. Klub postoji 94 godine, velika imena nosila su njegov dres,  ali bivši prvotimac Pačuke i PSV-a može da se pohvali da je to uradio – najbrže! On je to uradio za 8 sekundi i 69 desetinki!

U 34. minutu susreta Dimarko poravnjava rezultat. Igrao se 62. minut kada je Barak doneo prednost Veroni i nagovestio da će Napoli imati težak posao.

U 79. minutu Lazović je majstorski pronašao saigrača i asistirao Zakanjiu, koji je postavio konačnih 3:1!

Đenova je osvojila zlata vredne bodove u borbi za opstanak pobedom nad Kaljarijem i sada može malo da "prodiše". Jedini gol na meču delo je Destra u 10. minutu! 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading