(FOTO) BEKUTA ZGRANUTA REAKCIJAMA DEVOJAKA O ZLOSTAVLJANU MIKE ALEKSIĆA: Kakvi su to komentari?

Autor:

Zabava

24.01.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U šoku zbog svega!

RepublikaFoto: youtube.com/Zvezde Granda
Ana Bekuta

Pevačica Ana Bekuta ponovo je reagovala na Instagramu zbog glumica koje su prijavile Miku Aleksića za silovanje i polno uznemiravanje.

Članica žirija je pre nekoliko dana na ovoj društvenoj mreži pružila podršku Mileni Radulović, a sada, nakon novih prijava za zlostavljanje, ponovo se oglasila kako bi ukazala na još jedan problem - negativne komentare upućene žrtvama zlostavljanja.

 

- Devojke, ovih dana svedoci smo stravičnih ispovesti žena, devojaka i devojčica o seksualnom uznemiravanju i silovanju. U poslednjih par dana pročitala sam stotine svedočanstava na društvenim mrežama o onom što žene godinama trpe u ovom mizogenom društvu. Nije me uznemirila samo količina tih ispovesti, duboko me uznemirila količina komentara drugih žena na ono što su, nakon godina ćutanja, priznale neke devojke koje sada traže pravdu i olakšanje. Ovih dana velikim koracima možemo da promenimo svet u kojem rastu naše devojčice. Posebno potresno u svim svedočanstvima koja čitamo su stid i strah koje oseća žrtva silovanja i vreme je da se to promeni jednom zauvek. Devojke, niste krive. Prijavite monstruma. Potražite psihološku pomoć",  napisala je Ana Bekuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading