CECA UŽIVALA NA SLAVI SVOG DEČKA: Sreća bi bila potpuna da je tu bila i OVA osoba!

Autor:

Zabava

22.01.2021

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedostajala je..

RepublikaFoto: printscreen
Ceca i Bogdan

Ceca Ražnatović otišla je pre tri dana u Kragujevac, u porodičnu kuću svog izabranika Bogdana Srejovića, kako bi zajedno proslavili njegovu slavu Svetog Jovana

 - Slavskom ručku prisustvovali su članovi porodice Srejović. Ceca je najviše pričala sa Bogdanovim ocem, Milošem Srejovićem, koji je inače poznati sportista. Nije zapevala ovom prilikom. Bogdanova majka je trenutno u Londonu, tako da nju još uvek nije upoznala. Naravno, čuli su se sa njom preko video-poziva. Nakon nekoliko sati, Ceca je krenula za Beograd. Bilo joj je veoma prijatno, uživala je u njihovom društvu - rekao je izvor blizak pevačici.

 

 

 

Ceca i Bogdan su već dva meseca u vezi, pa je krsna slava bila povod da Ceca upozna njegovu porodicu. Inače, Bogdan iz prvog braka ima ćerkicu Iskru, a pevačicini naslednici, Veljko i Anastasija, upoznali su njenog dečka u novogodišnjoj noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading