(ŠOK FOTO) O OVOM JEZIVOM IZDANJU POZNATE PEVAČICE SVI PRIČAJU: Sada je VRHUNSKA LEPOTICA, a nekada... OVU FOTKU BI SPALILA!

Autor:

Zabava

21.01.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transformacija veka!

Foto: instagram.com/senida_h
Senidah

Poznata slovenačka pevačica Senidah čiji hitovi ne spadaju sa top lista od momenta kako je kročila na estradnu scenu, pored pesama žari i pali svojom pojavom gde god se pojavi.

Oblinama obara sa nogu, ženstveni atributi su uvek istaknuti u gro plan, a lice kao sa naslovnice, ali na razočarenje mnogih, nekada nije bila takva. Isplivala je jeziva slika od pre nego što je postala poznata, gde nije bila ni prineti ovome sada. Svedoci smo konstantnih promena estradnih ličnosti, gde u par dana možemo videti razne verzije i transformacije, kao i tone plastičnih i estetskih operacija kojima se podvrgavaju, ali ovo je vrhunac svega.

 

 

 

Atraktivnoj pevačici u ovakvom izdanju se sigurno niste nadali, ona je klasičan primer gde je od ružnog pačeta postala lepi labud. Izbačena vilica, upale oči, krivi zubi, ovo je definitivno dokaz da je plastična hirurgija poziv u pomoć za mnoge:

U prilogu ispod prosudite i sami:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading