(FOTO) BUKTI NOVI ESTRADNI RAT?! Poznata pevačica udarila na Karleušu, pa joj PORUČILA ONO ŠTO ĆE JE JAKO ZABOLETI!

Autor:

Zabava

16.01.2021

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje se haos!

RepublikaFoto: Časlav Vukojičić
Jelena Karleuša

Poznata pevačica mlađe generacije Teodora Džehverović objavila je na svom Instagram profilu stori gde je indirektno prozvala Jelenu Karleušu te najavila estradni rat budući da JK jedva čeka da se nakači na nekoga.

Foto: Instagram/printscreen

Naime par dana ranije, JK je objavila set fotki sa Kopaonika gde se slikala ni manje ni više u donjem vešu na snegu i najavila trend na društvenim mrežama, jer su se nakon nje nizale slike estradnih ličnosti kao i starleta u istim vrelim pozama, polugole na snežnim padinama.

 

 

Počelo je takmičenje koja će stati u provokativniju pozu, te istaći svoje atribute u najboljem izdanju. Nakon toga Teodora se oglasila, naglasivši kako je ona zapravo ta koja započela ceo taj trend, te je udarila direknto na Karleušu koja sebe smatra začetnicom se*i fotki sa snega, kao i začetnicom svega na našim prostorima.

Foto: Instagram/printscreen

Podsetimo, Jelena je bila ta koja je prva započela rat kad je par meseci ranije isprozivala Teodoru i radne pevačice njenog ranga, koji su tek u začetku karijere  kad je postavila brutalan stori i opljuvala po njima:

 

 

 

- Zašto likovi sa tri godine polukarijere kupuju milione pratilaca na Instagramu i Jutjubu kada svako može da vidi da im komentarišu samo azijati sa balkanskim imenom i nula postova? U toj lakrdiji lažne slave, lažne dizajnirane garderobe, tuđih kola, kuća i bazena - nema ni zarade ni poente, sem pokušaja lečenja kompleksa zauvek manje vrednosti i bolne nebitnosti - napisala je tada Jelena, pa kad nije naišla na odjek kakav je želela od strane pratilaca nadovezala se drugim statusom:

Foto: Instagram/printscreen

- Svi ti lažni profili sa 0 postova koji mi se obraćaju tobož braneći one koji kupuju pratioce i lajkove… Dokazuju moju poentu. Lažni ste.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Teodora Džehverović

Teodora se kasnije oglasila i naglasila kako se ona nije pronašla u ovoj prozivci

- Nisam se pronašla u prozivci. Trenutno sam veoma zauzeta svojim novim projektima. Kao što većina zna, spremam nove pesme i spotove i zbog toga nisam uspela da ispratim čitavu situaciju. Iskreno se nadam da prozivka nije upućena meni, jer smatram da nema potrebe - rekla je tada vidno uznemirena Teodora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading