(FOTO DOKAZ) Karleuša se ISPALILA i optužila KIM za kopiranje, a onda se oglasila i RADA MANOJLOVIĆ: Obe me kopirate!

Autor: Republika.rs

Zabava

15.01.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav obrt!

RepublikaFoto: instagram.com/radamanojlovic
Rada Manojlović

Jelena Karleuša juče je osula paljbu na društvenim mrežama poručivši Kim Kardašijan da je iskopirala njen stajling od prošle godine i optužila je za plagiranje i krađu dizajna! Onda je nastala prava bura i pevačica je raskrinkana.

Ovo nije fer. Ovo je moj dizajin. Bar se udostoji da me potpišeš ili me jebeno zamoli da radimo zajedno, napisala je JK, i označila svetsku zvezdu.

Javnost je na trenutak pomislila da je Kim Kardašijan zaista inspiraciju pronašla u pevačici, međutim, danas se oglasio dizajner ovog spornog modela i ponizio je.

Lakvan Smit, jedan je od najuglednijih modnih dizajnera u Americi, koji sarađuje sa velikim brojem zvezda, kao i sam Kim, tvrdi da Karleuša pokušava da iskoristi njegovu kreaciju kao oružje protiv Kardašijanove, koja je njegov model nosila u najnovijem foto sešnu.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenakarleusa.1
Jelena i Kim

Mrzim da budem deo ovog ludila. Ne prozivam ljude na društvenim mrežama, ali Jelena, razočaran sam u tebe kao mušteriju da pokušavaš da diskredituješ mene i moj dizajnerski rad. Evo nekih primera, a zbog svega ovoga ispadaš potpuna budala. Drago mi je što inspirišem ljude, ali draga, neću ti dozvoliti da za moj rad govoriš da je tvoj. Ovo je model za sezonu proleća 2021. koju sam najavio u septembru 2020. Svim secem sam uz kreativnost, kvalitet i harizmu, ali garantujem ti da niko nije gledao tvoje slike. Uskoro brišem ovaj post,s amo sam želeo da raščistimo neke stvari- napisao je ogorčeni dizajner.

Foto: instagram.com

Ipak, posle svega oglasila se i pevačica Rada Manojlović i pokazala odakle zapravo inspiracija za ovaj model koji su ponele i Kim i Jelena. Naime, ona je na svom Instagramu šerovala objavu na kojoj se vidi da je ona veoma sličan model ponela mnogo pre njih dve.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading