(VIDEO) BACILA PAPIRE I NAPRAVILA HAOS! Jedan zahtev Saše Popovića naveo Sanju Kužet na ludilo! Svi gledali samo u nju!

Autor: Republika

Zabava

17.01.2021

09:40

Znate je kao smernu i finu, ali sada je "podivljala

youtube.com/Zvezde Granda
Sanja Kužet

Pretposlednji duel koji se odigrao na sceni "Zvezda Granda", između Daniela Vasića, Vikinog kanididata i Aleksandre Đorđević iz Milijevog tima, prepričavaće se još mnogo vremena!

Daniel je kupio žiri izvedbom pesama ''Prosjak i kralj'' i ''Niz reku života'' i osvojio maksimalnih šest glasova, dok je i Aleksandra imala sreće te osvojila četri glasa i prošla direktno dalje.

Dok je Aleksandra izvodila pesmu ''Afrika'' Slađe Allegro svi su gledali u Sanju Kužet koja je iza scene zavodljivo igrala, a nakon što su se nastupi završili, Saša Popović je zamolio režiju da pusti matericu pomenute pesme kako bi Sanja pokazala pred milionskim auditorijumom kako je đuskala.

www.youtobe.com/Zvezde Granda
Sanja Kužet

Sanja samo smo u tebe svi gledali - rekao je Popović.

Voditeljka se prvo nećkala, a zatim bacila papire iz ruku i zanjihala kukovima tako da su svi počeli da vrište, skandidaju i aplaudiraju.

www.youtobe.com/Zvezde Granda
Sanja Kužet

- Bravo Sanja- vikala je Šerifovićeva, Đorđe David je navijao, dok su se JK i Saša Popović popeli na sto i zaigrali. Ceo studio bio je u transu, pa čak i Voja Nedeljković sa bekstejdž ekipom, a na kraju ovog performansa, Saša Popović je skočio u naručje Miliju, koji ga je nosio preko cele scene, sve do Sanje, koju su obojica zagrlili i poljubili i zahvalili na neviđenoj žurci!

 

 

 

 Je l' to naša voditeljka? - pitao je Popović, a Viki se ubacila i pohvalila Sanju:

 Imamo bre najlepšu i najbolju voditeljku! 

Sanja Kužet se skromno zahvalila pa objasnila da ne bi bila tako poletna da nije članova žirija.

Detaljnije pogledajte na video snimku od (2.35.00):

 

 

Komentari (0)

Loading