SREJOVIĆI ŽELJNO IŠČEKUJU DOLAZAK SNAJKE U KRAGUJEVCU: Ceca kod svekra i svekrve za SVETOG JOVANA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf posetio je Bogdanov rodni grad, gde nas je dočekao njegov najbolji prijatelj Veljko Vrućinić i odao mnoge tajne.

RepublikaFoto: printscreen
Ceca i Bogdan

Kragujevčanin Bogdan Srejović, novi izabranik balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, u rodnom gradu slovi za primernog momka iz poštene porodice. 

Ekipa Srpskog telegrafa boravila je u Kragujevcu, gde smo otkrili ko je u stvari Bogdan Srejović, kakvo je detinjstvo imao, ali i kakav mu je bio emotivni život. Kako smo saznali, odrastao je u porodičnoj idili i još kao tinejdžer je želeo da se što pre osamostali i počne da zarađuje. Stanovnike prestonice Šumadije oduševila je vest da je Ceca u emotivnoj vezi s njihovim sugrađaninom i sada s nestrpljenjem očekuju dolazak folk zvezde u njihov grad. Bogdanov prijatelj iz detinjstva Veljko Vrućinić sačekao nas je ispred kuće u kojoj je Bogdan napravio prve korake, a iz koje je izašao kao pošten momak kog ceo Kragujevac voli.

 

RepublikaFoto: privatna arhiva/Republika.rs

Kad Bogdan ima, imaju i svi oko njega

Vrućinić nam je pričao i o tome da Bogdan voli drugima da poklanja stvari, pa se prisetio:

- Bogdan je vaspitavan tako da brine i pomaže drugarima i svima oko sebe. Ispričaću vam jednu anegdotu. Kada je igrao u Beogradu, došao sam mu u posetu. Šetali smo Knez Mihailovom kada sam slučajno video patike u izlogu, koje su tada bile mnogo skupe. Komentarisali smo da nam se sviđaju, a Bogdan je ušao u radnju i samo me je pitao: "Ove patike si gledao?! Koji broj nosiš, 46?! Sad su tvoje." I kupio mi ih je.

 

- Dobro došli. Trenutno smo ispred kuće u kojoj je Bogdan odrastao, a u istom dvorištu živela je i njegova baka, za koju je bio mnogo vezan. Tu je napravio svoje prve korake, baš u ovom dvorištu. Znamo se iz detinjstva, oduvek je bio dobroćudan i druželjubiv. Nakon što mu je baka umrla njegovi su kupili stan i on se odselio, a kuća je ostala da ga seća na detinjstvo. Bogdan je već sa 14 godina započeo samostalan život, počeo sam da zarađuje. Njegova porodica je pobožna, otac mu je pomagao manastire u okolini Kragujevca - ispričao je Veljko za naš list.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Republika.rs

Srećno detinjstvo

Bogdanov drug Veljko otkrio nam je da je on i te kako vezan za sestru Anđelu, prema kojoj je bio, možda, i previše zaštitnički nastrojen.

- Bogdan ima i sestru Anđelu, s kojom je vrlo blizak. Imali su sre}no detinjstvo, puno ljubavi. Bogdan je vaspitavan tako da poštuje žene, zato je uvek čuvao sestru i zaštitnički se postavljao u svim situacijama.

 

Naš sagovornik se nada da će Ceca doći u posetu Bogdanovim roditeljima vrlo skoro...

- Srejovići slave Svetog Jovana i uvek su spremali veliku gozbu. Ove godine zbog koronavirusa to će biti skromno, ali je idealna prilika da Ceca 20. januara dođe i upozna Bogdanovu porodicu. Svi je s nestrpljenjem očekuju - kaže nam Bogdanov drug.

 

RepublikaFoto: instagram.com/bogdan.srejovic

Požrtvovan otac, ćerku Iskru obožava, možda i proširi porodicu

Bogdanov drug kaže da je siguran u to da će Srejović jednog dana imati mnogo dece jer je divan otac:

- Bogdan je požrtvovan otac, koji je veoma vezan za ćerku Iskru. Mnogo je ponosan što je lepo vaspitana devojčica i to često ističe. On mnogo voli decu i ne treba da iznenadi ako proširi porodicu.

 

 
RepublikaFoto: youtube.com/Republika.rs

Dobar đak i uspešan sportista

- Bogdan je pohađao Osnovu školu "Treći kragujevački bataljon", a u drugoj školi "Stanislav Sremčević" trenirao je basket. Bio je dobar đak, ali i uspešan sportista. To su i geni, koje je povukao na oca atletičara. Uspešno je trenirao košarku, igrao za Hemofarm i Crvenu zvezdu, za koju je trebalo da potpiše ugovor. Ipak, slučajno se povredio, zbog čega nije nastavio s ovim planovima.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Republika.rs
Veljko

Veljko: Ljudi nisu verovali da je Bogdan sa Cecom!

Bogdanov drug kaže da telefon nije prestajao da mu zvoni otkako su mediji objavili da je folk zvezda u vezi s njegovim prijateljem.

- Nakon što se u medijima pojavilo da je Bogdan u vezi sa Cecom nastao je haos u Kragujevcu! Imao sam preko 50 poziva tog dana. Sve je zanimalo da li je to istina. Ona je najveća zvezda bivše Jugoslavije, pa ne treba da čudi što je Kragujevac na nogama. Sada svi iščekuju da prođe korona i da nam Ceca zapeva na trgu - kaže Veljko.

 

 

RepublikaFoto: youtube.com/Republika.rs
Tekst potpisa

Mama Mira: Zbližim se sa snajkom, on dovede drugu

Bogdan je oduvek važio za velikog zavodnika, a njegov prijatelj se prisetio jedne anegdote:

- Bogdanu su devojke uvek prilazile sa simpatijama. Mama Miru je upoznavao sa izabranicama, pa se neretko šalimo i prepričavamo Mirine muke kada nam se žali: "Taman se zbližim sa snajkom i upoznam je, zavolim, a on dovede drugu." Postoji i jedna anegdota. Kod našeg drugara Voje Ilića Bedema smo bili na uranku i slikali smo se, a Bogdan se uslikao s devojkom na istom mestu i u istoj pozi, kao i sa prethodnom godinu ranije.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading