(FOTO) PRVI SUSRET: Ovako je Ceca upoznala novog izabranika!

Autor:

Zabava

13.01.2021

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razlika je osam godina!

RepublikaFoto: printscreen
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46), već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda! Kada je Ceca u pitanju, reč je o vesti koja je medijska bomba, posebno ako se zna koliko retko Ceca otkriva detalje iz svog privatnog života. Prema rečima izvora bliskom paru, upoznavanje se desilo na rođendanu Cecine prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu. 

- Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkoj prijatelja videli na nekoliko druženje, gde su se rodile obostrane simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da se pojavljuju, što svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecino prisustvo na Jahorini nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala , otkriva izvor za Alo, koji je do detalja upućen u ljubavnu vezi Ražnatovićeve.

RepublikaFoto: printscreen
Svetlana Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

Inače, Bogdan je već dugi niz godina u ugostiteljstvu i veoma je uspešan u svom poslu. Iz njegove emotivne prošlosti, svakako treba pomenuti da iza sebe ima brak, razveden je skoro pet godine a ćerkica Iskra mu je centar sveta, te na njegovom Instagram profil možemo videti veliki broj zajedničkih fotografija.

Ovim povodom domaći mediji kontaktirali su  Cecu, te su joj tom prilikom naveli sve informacije koje poseduju o njenom emitovnom životom, na šta je ona odgovorila:


Ne želim da komntarišem svoj privatni život. Doviđenja - kratko je izjavila Ceca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading