VRUĆA PRIVATNA PORUKA U INBOKS: Ovako je počela tajna veza Duška Tošića i sek*ipilne dizajnerke!

Autor: Republika

Zabava

13.01.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč po reč - prevara!

RepublikaFoto: estock/ST/V. LUKIĆ/pixabay.com
Jelena Karleuša, Ana Jovanović i Duško Tošić

Tajna veza Duška Tošića sa sekskipilnom dizajnerkom Anom Jovanović počela je sasvim spontano - privatnom porukom na Instagramu, otkriva Republika.

Kako prenosi naš izvor upućen u sva dešavanja vezana za Tošića ali i njegovu ženu pevačicu Jelenu Karleušu, romansa između Tošića i Jovanovićeve počela je nakon što se fudbaler odlučio da je kontaktira preko društvenih mreža.

- Upoznali su se preko Instagrama. On joj je poslao poruku, ona ga nije ignorisala, naprotiv, odgovorila je. A zatim su nastavili dopisivanje - prenosi naš izvor.

Kako on objašnjava, sa reči su brzo prešli na dela, i čim je fudbaler došao u Beograd, stupili su u emotivni odnos.

- Pošto je Duško još uvek Jelenin zakoniti suprug, na početku su krili vezu. Kako je prolazilo vreme, sve teže su uspevali da sakriju emocije. Tako su prvi put viđeni zajedno u Beogradu na jednoj privatnoj proslavi, koju je upravo on organizovao - ističe naš izvor i dodaje da mu je ona celo veče sedela u krilu, čak je i muziku čašćavala njegovim novcem.

- Budući da je žurka bila organizovana za najuži krug prijatelja, smatrali su da mogu da se opuste, pa su se ljubili celo veče. Međutim, već sutra se trač proširio po gradu. Ni glasine ih nisu sputale da se spakuju i otputuju u Dubai. Poveli su i decu da bi imali alibi za ovo romantično putovanje, ali ni tamo nisu uspeli da obuzdaju emocije - preneo je pikantne detalje naš izvor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading