(FOTO) DEVEDESETIH OTPEVAO NAJPOZNATIJI FOLK HIT IKADA, PA GA ZADESILA TEŠKA TRAGEDIJA: Nestao je sa scene, a evo kako sada izgleda!

Autor:

Zabava

11.01.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna promena!

RepublikaFoto: pixabay.com

Gorana Dimitrijadisa Dimu svi pamete po velikom hitu "Nije mene dušo ubilo" koji i dalje važi za jednu od onih pesama uz koju se "lomi" u kafani i koja rasplamsa sve emocije.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Dima

On posle ove pesme nije imao većih hitova, ali je zbog legendarne numere Dima neprekidno nastupao na kocertima sa koleginicama kao što su Mira Škorić i Hani, ali i na različitim veseljima, po restoranima i kafanama, neretko kod vrlo uglednih domaćina.

 

Iako su mu mnogi predviđali fenomenalnu karijeru, Gorana je zadesila tragedija zbog koje se povukao sa scene.

Foto: Instagram/printscreen
Dima danas

Naime, 2000. godine mu je izgorela kuća, a kako je tada objasnio svu snagu je uložio u izgradnju nove.

"2000. godine mi je izgorela kuća. Skroz. Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme", ispričao je Dima tada za medije.

Od njegovog povlačenja se o pevaču malo toga zna, ali sudeći po njegovom Instagramu muzika mu je i dalje velika ljubav, a neretko izbacuje slike sa poznatim pevačicama.

Pogledajte kako Goran Dimitrijadis Dima sada izgleda!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading