"Nadam se da Marko razume zašto sam se tako ponašala prema njemu": Anabela zatražila oproštaj od zeta?

Autor: Svet

Zabava

10.01.2021

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burne svađe između Anabele Atijas i Marka Miljkovića obeležile su treću sezonu rijalitija Zadruga, a po napuštanju imanja u Šimanovcima svako je krenuo svojim putem.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Luna Đogani je odlučila da ostane uz Marka, i pored majčinog protivljenja, što je kao rezultat imalo da ne govore jedna sa drugom neko vreme, a veridba, a zatim i trudnoća, pomirile su Atijasovu i ćerku, premda sa budućim zetom pevačica nije izgladila odnose.

- Puštamo da vreme učini svoje, ali sve ide normalnim tokom. Volela bih da on shvati da sve što sam radila nije poticalo iz mržnje prema njemu, nego iz ogromne ljubavi prema njoj, prema kojoj sam previše zaštitnički nastrojena. Možda su moji postupci bili pogrešni, ali sam ih radila iz prevelike ljubavi - istakla je Anabela za Svet.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jedan od sukoba Anabele i Marka

- Poseban odnos imam prema Luni, od malih nogu je imala zdravstvene probleme, tako da mi je postala navika da je branim, čuvam i pazim. Možda sam nekada i preterivala, ali nikada iz zle namere. Dobiće Marko i Luna dete, pa će moći da shvate zbog čega sam neke stvari radila - dodala je Atijasova.

- Najbitnije mi je da su njih dvoje složni, da tu nema nikakvih problema i sve će doći na svoje. Samo je za neke stvari potrebno vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Adam

10.01.2021 12:05

A da li ona razume zašto se Marko onako ponašao prema njoj, prema Luni, prema ostalim zadrugarima, pa i prema gledaocima?