Nadežda napustila Zadrugu, a onda ju je sačekala brutalna poruka od Tomine majke!

Autor:

Zadruga

10.01.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je provela dvadesetak dana na imanju u Šimanovcima, Nadežda Biljić je napustila Zadrugu 4.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Nadežda

U Zadrugu je stiglo pismo u kojem Veliki šef obaveštava zadrugare da je Nadeždinom boravku u Beloj kući dođao kraj.

- Dragi zadrugari, Nadežda je boravila tri nedelje u Zadruzi. Vreme je da se pozdravi sa svima i odmah ode na kapiju - obavestio je putem pisma Veliki šef zadrugare.

Jasna Panić oglasila se povodom Nadežde baš u tom trenutku.

- Ja više na njih niti imam neki komentar, noću više ne gledam, izbacila sam to jer sam došla do te situacije da idem i posrćem, da na poslu nisam prisutna, a radim sa novcem. I da se pomire, ja ću njemu poželeti sreću, a nju nikad želim da vidim, da sretnem, da sednem i popričam, sa njom nikada ništa i stojim iza toga. On neka živi, sa tim stvarno nemam problem, ali njoj posle svih ovih laži, i dalje, i sad samo "Mama, tvoja mama. Tvoja mama je to napravila" ja to nisam, to svi znate ko je prvi počeo, ko je mene pljuvao, ja sam tri meseca ćutala. Pogodilo me sve ovo što iznosi, tolike laži, jer sam ja toliko ćutala, pa sam posle tri meseca počela da pričam, a do tada je ona svim novinarima moje slike, sve te laži. Nemam komentar za nju, jer sam razočarana u nju, povređena sam dosta sa njene strane, a Toma kad bude izašao, da li će mu prijatelji poslati sve, ja imam dokumentovano sve u vezi nje. Strašno sam razočarana, a on ako i posle svih tih dokaza, kada vidi šta je ona radila, ako želi da nastavi sa njom, nemam ja uopšte taj problem. On radi po svome od svoje 16, 17 godine, ja nemam uticaj na njega, on je uvek radio kako on hoće, i sada. Razočarana sam skroz, mrzim laži i igrice te njihove tamo. Baš iz tog razloga sam tako povređena - rekla je Jasmina za "Pink", a onda se osvrnula na početak njihovog sukoba:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Toma i Nadežda se opraštaju

- Kad je Toma ušao, ja sam posle dve nedelje otišla tamo kod njih, od tada je krenulo kad sam rekla da on samo priča sa Draganom i Milicom, to je moje mišljenje, tako sam to videla. Tu su bili njeni roditelji, moja unuka, moj bivši muž, svi su bili u šoku kad sam se ja rasplakala na vratima, zato što me mrzi, jer ona je mene non-stop tog dana provocirala. Nisam joj uputila jednu ružnu reč. Dala sam te prepiske iako to nije lepo, ali ja više nisam mogla da dišem od nje, ali bila sam povređena. Ona kaže da sam je nazvala "k****m", to je degutatno, nikada to ne bih izgovorila, nikada nisam to rekla, niti ću da kažem. Nisam u tom svetu, zgražavam se i kad moj sin tamo psuje. Toma treba da zna da je ja nisam uvredila, mada mislim da on to sve zna jer sam uvek bila na Nadeždinoj strani, mada vidim da sam grešila u mnogim stvarima. Ne interesuje me ona, dok sam bila uz nju, bila sam svim srcem i čiste duše, a sad pošto izmišlja laži o meni, ja sam nju precrtala. Sve te uvrede, niko se nije zapitao kako je meni, kako to podnosim, čak i moj sin, da je stavio prst na čelo za sve ove laži koje ona iznosi, da kaže: "Moja majka to nije izgovorila" jer me poznaje. Toma zna da nikad nijednu ružnu reč za nju nisam rekla. Ja nisam srela takvu osobu.

- Neka rade šta god hoće, znam šta je radila i kako je pričala za mene ista ta Nadežda, kojoj Toma sada veruje. Preko tih stvari nikada neću preći. Užas im je ponašanje. Jedan dan se svađaju, drugi dan se mire. Gde to ima? Tomislav mi uopšte nije jasan u ovoj situaciji. On nije glup dečko i mora da shvati da je Nadežda luda devojka. Hoću svoje živce da sačuvam, jer sam u fazi pucanja. Zato sam smanjila gledanje „Zadruge“ - kaže Jasmina, i dodaje:

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Jasna Panić

- Nadežda se odrekla roditelja, a kako da se ne odrekne mene? Ne želi da me vidi i da mi dovodi dete. Kada bude video Toma neke stvari u vezi s njom, grdno će se kajati. Jedno je sigurno, neka žive svoj život, ali što dalje od mene. To im od srca želim - poručuje Tomina majka, koja je unuku Longu poslala paket za Novu godinu.

- Dete je super, Nadeždin otac mi je poslao fotografije unuka koji blista. Bivši suprug i ja smo poslali paket Longu. Igračkice, odeću i sve što mu treba, to je bilo od nas za Novu godinu. Komuniciram samo s Nadeždinim ocem. S njenom majkom nisam u kontaktu i dalje, jer sam je blokirala i tu više nema reči. Verujte da je maleni procvetao od kada mu je majka u rijalitiju - zaključuje Jasmina Panić, i dodaje da neće ući u rijaliti, kako se pričalo.

- Nemam potrebe da ulazim u rijaliti. Nisam iz tog sveta. Kad bi neko krenuo na mene, plakala bih kao kiša i ne bi mi bilo prijatno. Ne mogu da podnesem uvrede koje oni jedni drugima upućuju. Imam svoju platu, jeste mala, ali mogu da se pokrijem - kaže Tomina mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

10.01.2021 11:07

Nadežda već u studiju zaboravila šta je obećala Tomi.

Odgovori 10 0
Adam

10.01.2021 12:31

Nadežda se ponaša kao da se udala za Tominu majku. Samo o njoj priča. Ljubomorna na Tominu majku.