"VOJAŽ SE SPASAO JER JE POBEGAO DO TEBE": Evo kakve poruke dobija Breskvica nakon raskida!

Autor:

Zabava

09.01.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutos je za vežinu tinejdžera počelo tužno nakon što su saznali da su njihovi miljenici, Vojaž i Breskvica raskinuli i tako i okončali svoju saradnju, zahvaljujući kojom su i stekli slavu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Vojaž i Breskvica

U domaćem šou biznisu sve je odjednoms talo i svi bruje o najpopularnijem tinejdžerskom muzičkom paru.

Svuda možemo da vidimo tekstove o raskidu Breskvice i Vojaža, a njihove društvene mreže se pomno prate kako bi se neko od njih oglasio, obrazlože kako je do istog došlo, a verovatno se nadaju da će oboje reći da je u pitanju običan trač.

Ipak, izgleda da su priče istiite, jer se nijedno nije oglasilo i eventualno demantovalo raskid. Vojažev profil je pretrpan porukama, a on je čak i odgovorio fanu koji mu je ponudio novac da kaže razlog zbog kog on i Breskvica više nisu zajedno i napisao, jednostavno "OK".

Sa druge strane, Breskvica se nije oglasila, a komentari na njenim objavama su pretrpani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brrrreskvica

"Jesu i oni stvarno raskinuli", "Srećan raskid", "Alo, bato, ode Vojaž, spasio se brat", "Moje saučešće", "Dajem tri dana da se pomire", " Sad si moja"...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading