(FOTO) VOJAŽ ŠOKIRAO OBJAVOM: Evo šta je zapravo istina od svega ovoga - BIĆETE U NEVERICI!

Autor:

Zabava

09.01.2021

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokčina!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Vojaž i Breskvica

Nakon što je kao bomba jutros odjeknulo u svim medijima da su najpopularniji muzički par mlađe generacije Mihailo Veruović- Vojaž i Anđela Ignjatović - Breskvica,  prekinuli višegodišnju vezu, koja se čini se iz očiju posmatrača smatrala idealom ljubavi, te su se mnogi tinejdžeri pronalazili što u stihovima njihovih prelepih ljubavnih pesmama, što u njihovom ponašanju skladnog para izazvala je lavinu raznih komentara sa svih strana jer niko nije očekivao ovakav ishod.

Naime, od jutros su društvene mreže preplavljene njihovim fan grupama koje tuguju za svojim idolima, moleći boga da će se par pomiriti ili da je sve ovo samo jedna neslana šala. Išli su do te mere da su napravili glasanje ko je zapravo krivac za raskid.

 

 

 

U međuvremenu je objavljen skrinšot na kome mlađani Mihailo priznaje da je na lekovima nakon raskida, te da se ne oseća dobro, koju je zatim oštro demantovao naglašavajući da je to sve apsolutna laž i da on tako nešto nikada ne bi napisao.

U prilogu ispod pogledajte o čemu se radi:

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading