DRAMA U PORODICI KARIĆ: Elena izbacila Jugoslava iz kuće!

Autor:

Zabava

08.01.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama!

Foto: printscreen/instagram.com/elena.karamankaric

Nakon petnaest godina braka, kontroverzni srpski par Elena Karaman Karić i njen suprug Jugoslav Karić rešili su da stave tačku na brak! Iako su godinu dana unazad na sve moguće načine pokušavali da demantuju spekulacije da im je brak u krizi, čini se da je ipak bila tačna ona da „gde ima dima, ima i vatre“.

Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, glavni razlog razvoda bila je činjenica da je Elena načisto „zastranila“, a da njen suprug to više nije mogao da podnese. Naime, ona je u poslednjih nekoliko godina odlučila da se bavi raznim ritualima u kojima želi da se „sjedini“ sa prirodom. U početku je sve delovalo kao hir, međutim, Jugoslav je kasnije shvatio da je to postala ozbiljna opsesija, te da je njegova supruga krenula nekim čudnim putem.

 

Iako se lavovski borio da izdrži i ostane u braku sa Elenom, ne želeći da liši njihovu decu zajedništva, Jugoslav to nije uspeo. Razgovarao je sa suprugom, predočio joj kako se oseća, a onda joj rekao da želi razvod.

RepublikaFoto: instagram.com/elena.karamankaric

- Elena je mislila da je u pitanju samo još jedna kriza i da će se Jugoslav predomisliti, međutim nije bilo tako. Kada je doneo definitivnu odluku da više ne želi da bude sa njom u braku, Elena je poludela. Rekla mu je da spakuje svoje stvari i napusti kuću. Dala mu je rok od mesec dana da nađe stan i praktično ga je izbacila iz njihovog porodičnog doma koji su izgradili na Kosmaju - kaže naš izvor i dodaje:

- Jugoslav je bio šokiran njenim ponašanjem, međutim kako nije želeo da se raspravlja, spakovao je nekoliko kofera i nakon manje od mesec dana iznajmio je stan u centru grada - ekskluzivno otkriva izvor „Alo!“.

Kako saznajemo, njih dvoje nakon svega nisu u dobrim odnosima, a uskoro će razvod biti gotov i sudski. Najveći problem može biti podela imovine, a kako su pisali pojedini mediji, rasprodaja nekretnina koje ovaj par poseduje, uveliko je počela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading