USPESI KOJI SU JE MNOGO KOŠTALI! Jovana Jeremić surovo iskrena: Nadam se da će mi Božić povratiti mir u duši!

Autor:

Zabava

06.01.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Hepi televizije Jovana Jeremić se nada će konačno povratiti duševni mir od najlepšeg hrišćanskog praznika Božića.

Foto: ST/D. KADIĆ
Jovana Jeremić

Popularna plavuša obožava praznike i tada za svoju porodicu, ćerkicu Leu i muža Vojislava Miloševića sprema sve one đakonije koje je njoj spremala majka kada je bila devojčica. Lea je zajedno sa mamom i tatom odlučila da odabere badnjak i ostale potrepštine za taj najsrećniji dan u godini. Voditeljka nam je na početku rekla koji je bio njen najveći uspeh minule godine.

Foto: ST/D. KADIĆ

- Razbila sam predrasude i postavila nove standarde. Ova nova 2021. biće godina pomeranja sopstvenih standarda. Jovana je Jovani jedini i najveći protivnik. Samo se sa sobom takmičim. Isto učim i naslednicu Leu jer mi je važno da ona sutra bude prava lavica, baš kao što kaže i njeno ime. Ona se raduje Božiću, uživa u svemu što ovaj praznik nosi, a njene želje vezane za ovu godinu isključivo su poslovne:

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Razbila sam predrasude i postavila nove ciljeve, 2021. biće godina pomeranja sopstvenih standarda

- Nadam se da ću od ovog Božića imati manje stresa jer sam dosta duševno i psihološki propatila. Želim da mi najveći hrišćanski praznik povrati mir i spokoj u duši. Mnogo sam se sekirala podižući "Vikend jutro" na Hepiju. Taj put sam uspešno prešla i sad idemo na drugi stadijum, a to je utemeljenje. Ponosna sam na sebe zbog toga jer ga ja sama uređujem i sve što u njemu ide je mojih misli delo.

 

Postim redovno, a i muža sam okrenula veri

Jovana Jeremić ističe da redovno posti, ali i da je uložila veliki trud da joj se u postu pridruži i muž Voja.
- Postim sva četiri posta u godini, ali ovaj božićni je poseban za mene. Postim ga od početka do kraja i osećam se odlično. Uoči Božića se pričestim i zaista to za mene predstavlja veliki blagoslov - kaže voditeljka i dodaje:
- Moj muž nije bio takav što se posta tiče, ali sam ga ja okrenula veri. Uz mene je počeo da posti.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading