JOVANA POČELA DA RADI KOD ŽELJKA, a već na startu su se sukobili zbog OVE STVARI!

Autor: Republika.rs

Zabava

06.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I šef i muž.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Jovana i Željko

Jovana Joksimović na oduševljenje svojih fanova napokon je ispričala detalje o novom poslovnom angažmanu, kao i saradnji sa suprugom Željkom Joksimovićem.

Voditeljka je otkrila šta joj se nije dopalo u novom angažmanu kod supruga na televiziji i koliko se on meša u njen posao: 

-Kum naziva je bio Željko. Radni naziv emisije bio je „Jutarnji” ili „Jutarnji sa Jovanom” i danima su me, najpre on, a onda i Manja, jurili da im kažem ime. Ja nisam baš vična smišljanju imena, ali onda smo jedan dan na Željkovu inicijativu seli i rešili da izbacujemo napamet imena, pa da vidimo šta nam se dopada. On je izgovorio „Uranak” i ja sam rekla da mi se to nikako ne sviđa, ali kada sam triput izgovorila taj naziv – dopao mi se. Ura, na K1 sam! Svako može da čita kako mu se dopada. Moju mamu, na primer, uranak podseća na komunizam, ali ovo nije prvomajski uranak već jutarnji program – ispričala je Jovana u emisiji "Kec na jedanest".

 

Osim toga, Joksimovićeva je otkrila i da je njena želja bila da program počinje u osam ujutro, ali joj suprug nije ispunio tu želju.

– Tako sam htela, ali muž mi nije dao. Ceo život imam šefa! Nisam rano ustajala tokom ove pauze, i decu sam naučila da spavaju malo duže, pa ukoliko se neko od njih ne probudi ranije, budili smo se svi oko 9 ujutro. Jutros, na primer, pošto imamo probe, teško sam ustala i kada sam stigla na televiziju, zapitala sam se hoćemo li uspeti nešto da napravimo. Dok nisam radila jutarnji program imala sam i ideju da idem na treninge u sedam ujutro, ali to nijednom nisam uradila i divim se ljudima koji to mogu – rekla je Jovana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading