Ima slabo srce: Ana Bekuta u strahu zbog Mrkinog zdravlja!

Autor: Pink.rs

Zabava

03.01.2021

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen partner je za doćeč Nove godine završio u bolnici

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Ana Bekuta

Pevačica Ana Nikolić otkrila je za čim žali, sada kada se iz ove perspektive osvrne na prošlost.

- Samo bih volela da sam imala više dece, da moj Igor ne ostane sam. Ali posle njega sam ušla u jednu priču šoubiznis, nije bilo predaha, ali mogla sam i to da uradim. Svako neiskustvo plaćaš, ne da se kajem, ali mislim da mi se nije dalo da imam još jedno dete - rekla je Ana i istakla da joj je u detinjstvu najviše falila pažnja, koja ju je, s druge strane, privukla njenom izabraniku Milutinu Mrkonjiću.

RepublikaFoto: e-stock agency
Mrka i Ana

- To je bio karmički susret, nikada se nismo ni upoznali ni videli. Ali mi smo srodne duše, poštujemo se i razumemo. Život mi je potpuniji, nedostajao mi je taj oslonac, sad čvrsto stojim na nogama. Mnogo godina je vodio jednu od najvažnijih firmi u ovoj zemlji, to je trebala čvrsta ruka i jedno umeće, on je sa tim rođen da ume da se postavi i da zacrta ciljeve, da ti da zadatak, dobar je menadžer i oranizator. Ne opominje on mene, mislim one osnovne stvari, da se čuvam, da vodim računa o zdravlju, to su osnovne stvari. Uzajamno se čuvamo, negujemo, poštujemo i razumemo. Ne plašim se osim njegovog zdravstvenog stanja, to je bilo pod upitnikom. Ali je izašao iz toga. Pronašli smo lekove, uz pomoć stručnjaka. Poznato je da ima slabo srce. Osvojio me je pažnjom, neizmerno je pažljiv - rekla je Bekuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading