DARKO otkrio kako je provdeo novogodišnju noć, pa poručio: Deda Mraz me nije ispoštovao, tražio sam mu nekoliko centimetara...

Autor: Republika.rs

Zabava

01.01.2021

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskreno!

RepublikaFoto: instagram.com/new_me911
Darko Lazić

Darko Lazić iza sebe ima veoam turbulentnu godinu koja će mu sigurno zauvek ostati u lošem pamćenju. Brodolomi na poslovnom, ali i privatnom planu obeležili su njegovu 2020. godinu.

Kako i sam kaže, prethodna godina bila je veoma teška, ali ne gubi nadu za ovu tek načetu:

- Posle svega što se izdešavalo, za mene je godina propala i godina u kojoj sam doživeo najveći gubitak - smrt mog oca. Uz to, poslovni gubitak je veliki jer nije bilo posla i nije se radilo. Očekujem da će 2021. biti bolja u svakom smislu, verujemo u ljubav. Doček sam ranije dočekivao radno, a ovog puta u ponoć sam bio sa svojima - kaže Darko, piše SrbijaDanas.rs

Pevač se osvrnuo na novogodišnje želje i verovanje u Deda mraza: 

Imam dosta želja, ali to bih zadržao za sebe kako bi se ostvarilo. Što se tiče Deda mraza, odavno sam prestao da verujem u njega jer me nije ispoštovao. Tražio sam mu nekoliko centimetara u visini, ništa mi nije dao. Hteo sam hoš malo da porastem, ali od toga nema ništa kao što vidite. Nije mi ispunio želju - rekao je Darko kroz osmeh. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

02.01.2021 12:16

Darko je mnogo oslabio a time je smanjio svoje telo u širinu i visinu. Sa godinama još će izgubiti na visini, ali i na dužini. Polako nestaju centimetri.