PEVAČ SKRHAN BOLOM ZBOG GUBITKA OCA, NJEGOVI PRIJATELJI ŽESTOKO OPTUŽUJU: Lekari su krivi za Milanovu smrt!

Autor:

Zabava

14.12.2020

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harmonikaš Milan Lazić , otac popularnog pevaca Darka Lazica, preminuo je rano juce u 52. godini zivota, u bolnici Sveti Sava jer mu do mozga nije dopirao kiseonik usled vaskularnih smetnji, nakon takoreci banalne operacije u privatnoj bolnici u Beogradu, saznaje Srpski telegraf!

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

-Milan je u kriitičnom stanju prošle nedelje, sa znacima  moždanog udara prebacen sa privatne klinike na kojoj je operisao želudac zbog prekomerne težine koja mu je zadavala velike zdravstvene probleme, prevashodno sa disanjem i kompletno ugrožavala kvalitet njegovog života- kaze izvor Srpskog telegrafa.

Prijatelji porodice Lazic u šoku i neverici su primili vest o Milanovom odlasku i i dalje ne mogu da prihvate da je iznenada preminuo.

- Video sam Milana pre desetak dana i bio je kao i uvek u nekoj akciji. Žurio je, ali se po običaju našalio sa mnom. Ja sam u šoku jer je čovek umro baš bez veze. Imao je sitne zdravstvene probleme koji prate gojaznost, al sa njima je mogao da živi još dugo. Po mom mišljenju posle razgovora sa Darkom i Milanovom suprugom Brankom, Milana su uništili na toj privatnoj klinici. Nešto su zeznuli tokom operacije - kazao je prijatelj Lazića. 

 

Inace, Darko je skrhan bolom zbog gubitka oca, kao i njegov brat Dragan,  takođe pevač. Međutim, najteže tugu podnosi Branka, majka pevaca budući da je Milan bio glava porodice u pravom smislu reči i da je na svojim plećima uvek nosio najveći teret štiteći suprugu i decu. Iza Milana ostalo je i troje unučadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading