Pevač završio na infuziji jer danima ne jede zbog smrti oca Milana: Darko Lazić na ivici anoreksije!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

29.12.2020

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevač Darko Lazić na ivici je da dobije anoreksiju, jer je drastično smršao posle smrti oca Milana Lazića! Kako saznajemo, pevač danima ne jede i pije samo vodu, a pošto je već smanjio želudac hirurškim putem, na nedeljnom nivou smrša i do pet kilograma.

RepublikaFoto: youtube.com/RTV Pink Official

- Darko se prepolovio otkako je operisao želudac, a nakon smrti oca više ni ne jede. Svi u porodici ga opominju, ali najviše brat Dragan. Darko nema apetit i da ne može da jede na silu jer se odmah žali na mučnine. Rekao je bratu:"Organizam mi uopšte ne traži hranu. Imam osećaj kao da sam stalno sit. Znam da to nije dobro, ali ne mogu ništa na silu" - priča Darkov blizak prijatelj za Srpski telegraf.

Darko: "Imam osećaj da sam stalno sit. Muka mi je čim nesto stavim u usta

Lazić je za vikend bio u Beogradu, a kako saznajemo, tu priliku je iskoristio da ode kod lekara, pa su ga priključili na infuziju da bi mu se organizam malo oporavio.

 

- Kad sam sa Darkom bio u Beogradu, svratili smo do ambulante da primi infuziju. Lekari su mu rekli da mora da jede, pa makar na silu jer može naglo da mu padne imunitet. Još nije poslušao njihove savete, ali ga svi teramo da se dovede u red - kaže pevačev prijatelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading