(VIDEO) DA MI SE SKINU S KU*CA GOVNA KOJA ME OKRUŽUJU: Folker pisao Deda Mrazu, otkrivamo šta je tražio od najvoljenijeg starca!

Autor:

Zabava

03.01.2021

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevaču Aci Lukasu ove godine smo dodelili poseban zadatak. On je na papir morao da prenese sve što mu leži na duši, pa je u pismu Deda Mrazu otkrio najveće želje u novoj godini.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Aca Lukas

Čitajući folkerovo pismo, došli smo do zaključka da Aca oko sebe ima mnogo lažnih prijatelja, te da bi voleo da u narednom periodu pored njega ostanu samo oni pravi.

- Dragi Deda Mraze! Molim te da mi u novoj godini skineš sa ku*ca sva govna koja me okružuju i misle da ja mislim da su mi prijatelji - hvala ti mnogo, Aca Lukas.

Nakon ovog pisma folker je dodao šta još želi u 2021, te je zapretio Deda Mrazu da više neće verovati u njega ukoliko mu ne ispuni sve želje.

- Deda Mrazu bih još poručio da više neću verovati u njega ukoliko mi svu bagru ne skine sa ramena. Neću oko sebe da imam ljude koji mi se smeju u facu, tapšu po ramenu, a onda, kad se okrenem, najstrašnije me pljuju, ogovaraju i podmeću sve i svašta. Dosta mi je savetodavaca i ovih koji pričaju da su me izmislili, da su mi pomogli. Molim ih da mi se skini sa ku*ca, dosadni su - poručio je Aca i dodao:

- Osim ove glavne želje, ostale su vrlo jednostavne. Želim da živim što bolje u datom momentu. Pošto živim za trenutak, tj. dobro plivam i brzo se snalazim. Ja studiozno planiram budućnost. Evo, sigurno sedam, osam sati unapred imam dobro sve isplanirano. Lukas nam je otkrio šta će raditi u novogodišnjoj noći, te da li će, uprkos koronavirusu, nastupati negde.

- Da je ono moje vreme, ja bih rekao da ću gledati Miju i Čkalju. Super mi je. Celu ovu godinu sam se odmarao. Nisam radio i to mi je dalo toliko lepih subota. Smučili su mi se aerodromi. Ovo je inače prva Nova godina da ja ne radim - rekao je Lukas i prokomentarisao godinu za nama:

- Meni je ova 2020. kao i svaka druga. Sve je normalno. Ja ne živim od zacrtanih ciljeva. Meni je dobro da živim dobro svaki dan. U smislu tih bolesti, bila je užasna. Neki ljudi su nas napustili prerano. Mnoge sam poznavao. Ja se nisam razboleo, mislim i da neću.

Devojke su me zaboravile, vodim samački život

Lukas je otkrio da u novu godinu ulazi kao solo igrač, te nam se požalio da nema više devojaka oko njega kao pre.
- U mojim godinama ne mogu da imam devojku, mogu samo prijateljicu. Nemam sada. Ja sam zaboravljena ličnost. Nisam ja imao nešto tih veza. Čuo sam da su mnoge bile sa mnom, ali pitanje je koliko je to istina. Vodim jedan samački život, gledam serije. Ne pišem knjigu, ali, kako stvari stoje, spremam se za sledeći Sajam knjiga da bude najprodavanija. Gde su bili najslavniji pisci kada je Kija Kockar najprodavanija.

Lukas: Pejović i ja smo se izmirili

Nakon više od godinu dana najbolji prijatelji Aca Lukas i Aco Pejović su zakopali ratnu sekiru.
- Tačno je da smo se Pejović i ja pomirili. U stvari, ne mogu da kažem pomirili jer se mi nismo ni svađali, više bih to okarakterisao kao mimoilaženje razmišljanja. Zato sada više ne pokrećemo tu temu i onda je sve OK jer smo obojica tvrdoglavi. Pa i na sahranu kod Džeja Ramadanovskog smo nas dvojica došli zajedno, da ne pričamo, nikada ne bismo stajali jedan pored drugog. Sada je opet sve kao nekada - rekao je folker.

Korona je beba za ono što ja godinama radim organizmu

Imam jak imunitet i uvek se kontrolišem. Vodim računa o životu jer mnogo volim samog sebe. Pa pazi situaciju, kod Cece Ražnatović na slavlju povodom rođenja unuka Željka svi su se zarazili, osim mene, ali bukvalno svi. Da bi korona mene napala, moraće da mutira u specijalni oblik virusa koji napada Acu Lukasa. Znači, moraće Kinezi malo bolje da se pozabave ako hoće da me se reše. Korona je beba za ono što ja godinama radim organizmu. Ja koronu jedem, a ne ona mene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
psihijatar

03.01.2021 11:32

Drago Deda Mraze, a moja želja je da nam skineš ovog kvazi pevača-šmrkača! ENDE