Učesnik "Zadruge" krije mračnu stranu iz prošlosti: Nikola u kafiću isprebijao dečka, pesnicom mu polomio vilicu!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

29.12.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik četvrte sezone rijalitija "Zadruga" Nikola Đorđević isprebijao je muškarca koji je bio gost u kafiću u kom je Nikola radio pre nekoliko godina!

RepublikaFoto: instagram.com/nikoladjordjevic
Nikola Đorđević

Kako Rijaliti saznaje, bivši dečko članice grupe Hjurikejn Sanje Vučić jedno vreme se bavio ugostiteljstvom, a kako je uvek imao kratak fitilj, u više navrata je upadao u probleme zbog tuča u lokalima u kojima je bio zaposlen.

- Nikoli je rad u kafićima bio jedan od prvih poslova. Imao je dosta iskustva, radio je kao konobar i šanker, pa je zbog toga dobro zarađivao. Kada je jedan od njegovih dobrih drugara postao suvlasnik poznatog bara u centru Beograda, ponudio mu je posao. On je odmah prihvatio da radi kod njega jer poznaje ekipu. U tom lokalu je bio zaposlen dve godine i nije bilo nikakvih problema. U jednom trenutku mu je posla bilo preko glave, pa je hteo malo da promeni. Dešavalo se da kasni u smenu, a postao je grub prema gostima - priča izvor za Rijaliti.

Kako smo saznali, najveći incident izbio je kada je Nikola nasrnuo na grupu momaka koja je jedne večeri sedela u kafiću i pila, pa je nasrnuo na muškarca koji ga je namerno isprovocirao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Nikola Đorđević

- Ekipa od nekoliko momaka rezervisala je sto zbog proslave rođendana. Nikola je radio drugu smenu, a tada ima najviše gostiju jer bend svira uživo. Celo veče je služio te momke bez problema, a kad su se malo napili, počeli su da ga provociraju jer je spor. Prvo ih je iskulirao, a kad je sledeći put došao da ih usluži, jedan dečko mu je rekao: "Kakav si ti to konobar kad te čekamo po pola sata? Je l' imaš dve leve ruke?". Nikola je tad pukao! Udario je momka ajncerom po ramenu, a ovaj je skočio na njega. Počeli su da se udaraju pesnicama, ljudi su se razbežali, a konobari su počeli da ih razdvajaju. Nikola je dečka toliko jako udario da smo odmah pozvali Hitnu pomoć jer smo videli krv. Bilo je jezivo! Na kraju se ispostavilo da je Džoni tog lika toliko udario da mu je prsla vilica - priča nam izvor blizak zadrugaru.

Nikola je posle tuče dobio otkaz u kafiću u kom je radio, a drug koji mu je bio jedan od gazda nije mogao da mu sredi da ostane.

Foto: instagram.com/printscreen
Nikola Đorđević

- Đorđević je znao da mu sleduje otkaz. Gosti su se posle tuče razbežali, a to ne odgovara nijednom gazdi lokala. Drug koji je suvlasnik kafića mu je rekao da ne može da uradi ništa da ga zadrži jer se ostale kolege ne slažu s tim da ostane. Tada je Nikola rekao: "Briga me za otkaz! Nemam više živaca za ovaj posao! Je*e mi se za sve". Posle toga je jedno vreme pauzirao s poslom, a čuo sam da ovo nije bio prvi put da se s nekim pobije. Kasnije sam saznao da se zaposlio kao obezbeđenje, ali za jedan poznati klub - otkrio nam je sagovornik.

Nikola: Radio sam ispod Pančevačkog mosta

Nikola Đorđević ispričao je Filipu Caru da je u jednom periodu života zarađivao tako što je hvatao gliste ispod Pančevačkog mosta, pa je tako dolazio do dobre zarade.

- Što se tiče poslova, prvo sam neko vreme radio u šanku, kao šanker i konobar, nisam znao gde udaram. Zatim sam kopao gliste, pa ih prodavao ispod Pančevačkog mosta. Prodavao sam ih i u kafićama. Dam ih preprodavcima, bio sam prva ruka, a oni nose dalje i daju ljudima kojima treba. Tako sam solidno mogao da zaradim. Imao sam mogućnost da preprodajem guštere, egzotične životinje, ali sam to odbio. Bilo je rizično s time jer, ako uhvati policija da se to krijumčari, može svašta da ispadne - ispričao je Đorđević cimeru.

RepublikaFoto: Printscreen

Đorđević: Sanja nije bila za to da uđem u rijaliti

Nikola je nedavno u Imaginarijumu ispričao da njegova bivša devojka i članica grupe Hjurikejn Sanja Vučić nikako nije bila za to da on uđe u rijaliti. Sanja je bila protiv toga jer je znala da će njeno ime često da se pominje, ali je Nikola ipak odlučio da se takmiči.

- Pričao sam sa Sanjom o "Zadruzi", ali nije bila oduševljena time da uđem. Ona smatra da tamo nikako ne može da se sačuva privatnost, a ona je takav tip. Ne voli da priča mnogo o privatnom životu. Rekao sam joj da to nije ništa strašno, ali svakako me nije podržavala. Više nismo zajedno, pa je ne pominjem često. Već sam naglasio da joj želim svu sreću - kaže Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Istina

29.12.2020 08:49

Agresivan i prenapumpan od steroida, juce izjavio da bi i zene lemao. Retko gadan lik, isplivava sve polako.

Srbin

30.12.2020 10:10

Tamo nema normalnih. Skup bitangi, kriminalaca, narkomana, muških i ženskih prostitutki, intelektualno, moralno i seksualno iščašenih individua. To je deponija ljudskog otpada, ali "Narod" to voli.