(VIDEO) Napustila dom! Suzana Jovanović se vratila STAROJ LJUBAVI nakon 15 godina!

Autor:

Zabava

27.12.2020

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za nešto novo!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Suzana Jovanović i Saša Popović

Pevačica Suzana Jovanović je već više od dve decenije u skladnom braku sa direktorom Grand produkcije Sašom Popovićem. Jednom prilikom ona je ispričala kako je njihova ljubav, nastala iz prijateljstva, postepeno, a od kako su se jedno drugom zakleli na vernost, žive idilično i povučeno.

Pevačica se nakon udaje u potpunosti posvetila porodici i sem nekoliko hitova koje je imala u međuvremenu, nije se eksponirala gostovanjima i nastupima. Mnogi njeni poznanici i prijatelji kažu da je veoma skromna.

Ipak, Suzana je ovoga puta odlučila da na neki način osveži svoju karijeru i vrati se staroj ljubavi, pevanju. Trenutno, pevačica je u Istanbulu gde snima spot za svoju novu pesmu, a vest o tome je na Instagramu podelio, fotograf i režiser muzičkih spotova Dejan Milićević.

- Veliki povratak posle petnaest godina dama, majka, superžena, naša Suzana Jovanović Popović - napisao je Milićević u opisu videa na kojem je u Suzaninom društvu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Neđa

27.12.2020 17:28

Idi, begaj. U Istanbul kod sultana? To je mogla da snimi i na Dunavu i Savi.