ŠOK TVRDNJE! Sandra Rešić ćerka iz pakla - NIJE MI ŽAO ŠTO JE NINO UMRO, bio je SMRDLJIVI alkoholičar!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je sebe upropastio, doveo je sebe do osobe koju nisam poznavala. Ja zbog toga ne okušam i ne mirišem alkohol. To je za mene dno dna.

RepublikaFoto: e-stock
Nino i Sandra Rešić

Sandra Rešić priznala je da ne žali za pokojnim ocem pevačem Ninom jer je bio alkoholičar, koji je sam sebe ubio time što se nije treznio. U pevačici su se, po svemu sudeći, probudile neprijatne uspomene kada je videla mrtvu pijanu cimerku Minu Vrbaški da povraća i ne može da dođe sebi nakon poslednje žurke u "Zadruzi".

Iako su svi obletali oko nje da joj pomognu, Sandra ju je gledala sa prezirom, a onda je priznala i zašto. Ona i njena koleginica Rialda Karahasanović vodile su razgovor ispred hotela, a dotakle su se i ponašanja Mine Vrbaški.

 Kada je Sandra videla pijanu Minu da povraća, u njoj su se probudile neprijatne uspomene

- Kad se Mina probudi, ne interesuje me u kakvom je stanju. Neka izvadi svoje stvari iz moje korpe. Sve smrdi na povraćku. Gadi mi se takva osoba. Ona je ubijena bila od alkohola, kontuzovana. Fuj, bre - govorila je Sandra.

 

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Probila se preko tatinog imena

Tokom takmičenja i posle "Zvezda Granda" Sandra Rešić ostala je poznata kao Ninova ćerka. Činjenica da se njen uspeh vezivao za njegovo ime od početka joj je bio teret na leđima, ali je prihvatila da ga nosi. Ona je mnogo puta govorila da pokušava da se dokaže na muzičkoj sceni i pokaže da nije samo prezime.

 

- Ona je sinoć povraćala, sklonićemo mi sa strane od nje. Opet će Mina to da uradi - rekla je Rialda.

- Ona je sinoć izmešala toliko pića. U vino sipala Vukovo pivo, pa u taj bućkuriš dodala nečije crno vino sa stola. Filip ju je maltretirao sinoć, ona jeste krenula da spava, ja sam pričala da je ostavi na miru. Ali ona nije povraćala od Filipa nego od bućkuriša. Nije mi žao, Rialda. Moj otac je umro od alkohola, nikad mi neće biti žao. Kad nije od boga, nije mi žao. Smrdljivih alkoholičara mi nije žao, pa i da je moj tata u pitanju. On je sebe upropastio, doveo je sebe do osobe koju nisam poznavala. Ja zbog toga ne okušam i ne mirišem alkohol. To je za mene dno dna - istakla je Sandra.

 

 

 

Ona je inače prvi put na ovakav način pričala o ocu legendarnom pevaču narodne muzike Ninu Rešiću, koji je preminuo od posledica dugogodišnjeg konzumiranja alkohola.

 

Ninovi fanovi je ne podnose: Sandra oca samo sramoti i bruka

Inače, vatreni fanovi Sandrinog oca Nina još ranije su osudili ponašanje ćerke jedne od najvećih pevačkih legendi. Naime, ona je dobijala i pretnje da će je prebiti ako je vide na Ninovom grobu zato što, prema njihovoj proceni, skrnavi lik i delo njihovog idola. Kako je naš list već pisao, oni su joj zamerili i što je ušla u rijaliti umesto da oživljava uspomenu na oca.

- Mi gajimo uspomenu na njega. On je bio naša zvezdetina, a Sandra ga sada samo sramoti i bruka. Ušla je u rijaliti, kao neka starleta, umesto da snimi tatine pesme da žive, traju i nju afirmišu. Ona nema njegov gen da bude zvezda. Prazna je kao kartonska kutija, ima harizmu praznog papira i stranica koje nikada neće biti ispisane - rekao je jedan od Ninovih fanova za naš dodatak Rijaliti, pa se osvrnuo i na pretnje za koje je, kako kaže, čuo, ali nemaju veze s njim:

- Znam da su joj neki od fanova pisali da neće da je vide na Ninovom grobu inače će joj počupati svu nadogradnju. Ninov grob bio je zapušten sve dok mi nismo na sebe preuzeli njegovo održavanje. Tako je mikrofon koji je stajao na spomeniku zarđao, mi smo ga kasnije sredili. I oni se s pravom ljute. Sandra je pišulja koja ne vidi dalje od nosa, ima takvu baštinu koju je dobila u amanet, a ne zna to da poštuje i iskoristi. Stavlja silikone, misli da je to presudno da bude zvezda. Nino je imao govorne mane, bio je gojazan, voleo je da se kocka, pije, bio je daleko od savršenstva, ali su ga ljudi obožavali jer je imao iks faktor, koji ona nema. Čuo sam da je, kada je dolazila na grob, bila maskirana i nije ostajala duže od pet minuta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sram je bilo

24.12.2020 22:46

Ko bi uopste poznavao ovu glupacu da nije cerka pokojnog i legendarnog Amira - Nina Resica ?!!

Ermina

26.12.2020 10:41

Sandra Rešić je zaista ćerka iz pakla. Tako se i prema drugima ponaša.

Odgovori 10 0