SVI JE UPOREĐUJU SA OVOM KOLEGINICOM! Tamara Milutinović otkrila šta misli o tome, pa progovorila o estetskim korekcijama!

Autor: Mongo, Republika

Zabava

26.12.2020

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Progovorila!

RepublikaFoto: instagram.com/tamaramilutinovic
Tamara Milutinović

Često se mogu čuti komentari da su pevačice Tamara Milutinović i Aleksandra Mladenović iste i da ih ljudi mešaju.

Tamara je sada prokomentarisala te navode, a pa se dotakla i estetskih korekacija. 

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Aleksandra Mladenović

- Ne po liku, po pesmama me mešaju sa Aleksandrom Mladenović. Nju zovu Tamara Milutinović, mene Aleksandra Mladenović. Tako da, po pesmama nas mešaju i zato što imamo taj neki slični triler i slično pevanje i mislim da je zbog toga, po liku ne, po liku me upoređuju sa nekom španskom glumicom, ali ne znam kako se zove - rekla je Tamara. 

 

 

 

Ipak, mnogi kažu da njih dve i fizički liče, navodeći kao razlog to da se “sigurno sređuju kod istog estetskog hirurga”.

RepublikaFoto: instagram.com/tamaramilutinovic
Tamara Milutinović

- Slažem se. Sve se isto šminkamo, možda i to. A i naravno to ulepšavanje usta, nos, sve rade po istom principu rekla bih, a ima naravno i tih operacija pa svaka vidi neku drugu, pa pokaže sliku ‘hoću ja ovako’ i onda eto možda se i ugledaju na neke svetske zvezde, pa Kim Kardašijan gledaju, kako je ona zatezala lice, oči i tako to, možda zbog toga. A iskrena da budem nema više šta ni da se izmisli - rekla je ona i dodala da ništa nije radila na sebi, niti planira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading