KEBA S KNEDLOM U GRLU PROGOVORIO O SEVERINI I IGORU! Ne pričam sa sinom i snajom!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

26.12.2020

04:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne verujem da ćemo se kao druge porodice okupiti za Novu godinu i Božić. Ne znam šta je s njima niti se u to mešam, kaže Kojić.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
U periodu porodične sreće

Pevač Dragan Kojić Keba (60) otkrio je da već duže vreme nije u kontaktu sa sinom Igorom Kojićem i bivšom snajkom Severinom, pa zbog toga sumnja da će se svi porodično okupiti za božićne i novogodišnje praznike.

Folker za Srpski telegraf kaže da sa naslednikom uopšte ne razgovara o njegovom braku, a za snajku i ne pita jer ona već mesecima ne dolazi u Beograd.

RepublikaFoto: e-stock/S. FILIPOVIĆ
Seve i Igor

- Ništa posebno ne želim u Novoj godini, osim da koronavirus prođe i da svi budemo zdravi. Novogodišnje praznike ću provesti kod kuće, ali sumnjam da će cela moja porodica da bude na okupu. Kad me već pitate za Severinu i Igora, pojma nemam šta se u njihovom braku dešava, ne pričam s njima! Niti treba da se mešam u te stvari. Ne čujem se često sa sinom jer on ima puno obaveza, pa često nije kod kuće. Ne znam šta je sa Severinom, nismo o tome razgovarali. Ona je već dugo u Hrvatskoj, ne znam da li planira da dolazi u skorije vreme, ali to je njena stvar - priča nerado folker i objašnjava da mu nije jasno zašto mediji uvek sve od njega žele da saznaju kada je Seve u pitanju:

Keba: Pijte dobru domaću rakiju i onda nema brige od zaraze koronom!

- Moj sin i snajka imaju svoj život. Njih morate da pitate da li će u Beogradu da budu za praznike. Ne mogu da odgovaram umesto njih jer svakako nisam dobro upućen. Ne znam ni ja.

Dok čeka da epidemija koronavirusa prođe da bi počeo s nastupima, Kojić slobodno vreme koristi da se što više neguje i trenira, a otkrio nam je da se od zaraze štiti tako što svakog dana pije rakiju.

 

RepublikaFoto: youtube.com/Dragan Kojic Keba

Keba: Hoću da zarađujem preko Jutjuba, snimam emisiju "Herbarijum"

Dok se ne vrati u sedlo i počne s nastupima, Dragan Kojić Keba došao je na ideju kako da na drugi način dođe do zarade. Plan mu je da na Jutjub kanalu pokrene svoju emisiju i očekuje da će biti gledana.

- Uskoro ću na mom Jutjub kanalu da počnem sa snimanjem svoje muzičke emisije. Ona će se zvati "Herbarijum", a plan mi je da mi gosti budu kolege, da sviramo i pevamo. Vidim da danas preko Jutjuba može dobro da se zaradi, pa što ne bih i ja pokrenuo taj biznis kad već nigde ne mogu da pevam. Verujem da će emisija biti gledana - kaže pevač.

 

- Nemam vremena da odlazim u kozmetičke salone. Lice negujem sam. Kupujem skupe kreme za piling i hidrataciju, pa to stavljam svakog dana. Imam problem sa ženom jer se desi da nekad malo ukradem njene preparate! Posvađamo se, ali to ne traje dugo. Godine prolaze, koža se opušta i moramo na vreme da mislimo o borama! Pored toga se trudim da redovno treniram i za mene nema zime - kaže folker i dodaje:

 

- Kada je zaštita od korone u pitanju, smislio sam poseban recept. Svakog dana popijem po neku čašicu rakije. Bitno je samo da je dobra domaća rakija i onda nema brige od zaraze! Ona ubija viruse, to sam počeo da praktikujem još kada je naleteo prvi talas. Vidite da provereno radi! Slušam i doktore, lekara, sklanjam se od gužve koliko god je moguće, a čak i kad izlazim iz kuće, sa sobom ponesem malo rakijice. Naravno, nikad ne treba preterivati.

 

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba

Neću da se operišem, kao Saša Kovačević!

Bez obzira na to što Keba teži ka tome da je večno mlad, nije fan plastične hirurgije, pa zato tvrdi da nikada ne bi voleo da izgleda kao njegov kolega Saša Kovačević, koji je nedavno uradio nekoliko intervencija na licu.

- Nisam pobornik estetske hirurgije i ne bih voleo da radim fejslifting i slične metode. Vidim da je Saša radio neke korekcije na licu, ali to mi je preterano. Koža može da se neguje i bez operacija, samo je sve pitanje volje. Možda kroz nekoliko godina promenim mišljenje, ali za sada neću da idem pod nož. Mislim da dobro izgledam za svoje godine - kaže Kojić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Luka

27.12.2020 07:29

Pa kad ti sin ozeni najvecu kuravu na balkanu.