PRAVO BOGATSTVO: Deki obavio VELIKU KUPOVINU!

Autor:

Sport

26.12.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Instagram se usijao.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Dejan Stanković

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković (42) nosi sat vrednosti 24.000 evra! Naime, mladi stručnjak koji je sa crveno-belima obezbedio titulu jesenjeg šampiona Superlige, kao i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, gde šampiona Srbije čeka dvomeč sa Milanom, poseduje poseduje hronograf "Odemar pige", a ovaj rojal oak hrono 26320ST ima prečnik 41 milimetar.

Pretežno smo Dekija mogli da viđamo sa ovim satom na konferencijama za medije, dok na utakmicama to nije slučaj. Ovaj model ima safirno staklo i vodootpornost od 50 metara, a posebnu lepotu mu daje beli cifer sa belim podbrojčanicima, a crne kazaljke čine minimalni kontrast. Sat koji nosi nekadašnji reprezentativac i kapiten naše zemlje pripada staroj generaciji sa dizajnom koji je bio u ekspanziji tokom prošlog veka i posebnim mehanizmom koji ga razdvaja od novijih modela.

Mrkela: Kanga ne ide iz Zvezde!

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela govorio je o statusu veziste Gelora Kange i njegovom potencijalnom odlasku, posebno nakon svađe sa trenerom Dejanom Stankovićem.

- Povodom novih napisa da Gelor Kanga napušta Crvenu zvezdu želim još jednom da ponovim da on neće napustiti naš klub. Klub se već jednom oglasio po tom pitanju i jasno rekao da će Kanga biti kažnjen u skladu sa klupskim pravilnikom. Razgovarali smo s njim i boriće se za svoje mesto u timu i to svi zvezdaši treba da znaju. Sve dalje spekulacije na ovu temu doživljavamo kao pokušaj destabilizacije našeg kluba - rekao je čelnik crveno-belih.

Zanimljivo da se ovaj model u konfiguraciji ne viđa često, a kao njegov naslednik izdvojio se danas popularni crno-beli panda dijal hronograf, ali sve je, naravno, sa ovim RO hronografom.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Zvezde sa vrednim satom

Kada govorimo o ocenama ljubitelja satova, mnogi smatraju da ovom modelu ne fali nešto posebno, ali da bi trebalo da ubace manufakturni mehanizam da u budućnosti ne bi zaostajao za konkurencijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading