Ivan Gavrilović otkrio nikada ispričanu priču: Pomagao sam SLOBI da popravi veš-mašinu!

Autor:

Zabava

25.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović je posle 20 godina otkrio kako je nekadašnjem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću, koji je umro u Hagu, pomagao da popravi veš-mašinu.

RepublikaFoto: AP/Instagram
Slobodan Milošević i Ivan Gavrilović

 Zvezda dens muzike iz devedesetih godina u to vreme bila je poznata i po tome što se zabavljala se Slobinom ćerkom Marijom Milošević. Oni su imali burnu osmomesečnu romansu, nakon koje je Ivan u javnost iznosio sočne detalje, ali tek sada je otkrio nikada ispričanu priču o bliskosti sa porodicom Milošević

Ovoga puta je u emisiji "Grand magazin" govorio o tome da je nekadašnji predsednik bio jednostavan čovek i neko ko je, što će mnogima biti neverovatno, obavljao čak i majstorije po svojoj kući.

 Ja kažem Mariji: "Daj da pomognemo ćaletu." I on kaže: "Sedite vi, deco, samo da ja nađem neke papagajke"

- Godinu dana sam se zabavljao sa ćerkom predsednika Slobodana Miloševića. Ja u tom momentu nisam bio svestan, ali na kraju se ispostavilo da je bilo vrlo opasno. Upoznali smo se u diskoteci "Košava". Ja sam došao u diskoteku, nisam ni znao ko je, šta je, Pera, Mika, ovo ono. Prosto se desilo. Takav je bio život da smo svi bili establišment, sportisti, glumci. Više puta smo bili s njenim ocem na ručkovima. On je bio skroman čovek. Napravili su da je bio zlotvor -kaže Gavrilović i nastavlja: 

 

-Marija ga zove i pita ga šta radi, a on kaže kako popravlja mašinu za veš. Ja kažem: "Daj da pomognemo ćaletu." I on kaže: "Sedite vi, deco, samo da ja nađem neke papagajke." Pomagao sam Slobi Miloševiću da popravi mašinu, sad to izgleda kao svemir i da ja lažem, ali zaista je bilo tako - pravdao se Gavrilović na kraju ove priče.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading