Pevačica se rasipa u vreme krize: KAĆA na garsonjeru pukla 90.000 EVRA!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

22.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Katarina Grujić pazarila je garsonjeru u beogradskom naselju Vračar i za nju je iskeširala blizu 90.000 evra!

RepublikaFoto: ST/Nebojša Mandić
Katarina Grujić

Kako Srpski telegraf saznaje, pevačica je u dogovoru sa roditeljima, koji su je nedavno stambeno obezbedili, rešila da kupi još jednu nekretninu, ali u njoj ne planira da živi, već namerava da je izdaje.

- Kaća je od roditelja za rođendan dobila stan u centru Beograda, koji su platili 225.000 evra, a na njenu inicijativu su sada rešili da pazare i garsonjeru za rentiranje. Kaći je palo na pamet da je izdaje za dobru kiriju i svesna je da je ulaganje u nekretnine uvek dobra investicija. Sa roditeljima je razgovarala, pa su se dogovorili da daju po pola novca. Oni prvo nisu bili za to jer smatraju da treba da se prištedi u vreme krize, ali je Kaća bila uporna. Uvek zna da istera svoje - priča za naš list izvor blizak pevačici.

 Grujićeva ulaže u nekretnine dok se pola estrade žali da nema novca ni za osnovne stvari

Kako saznajemo, garsonjera se nalazi na Vračaru, nedaleko od Hrama Svetog Save, a poznato je da je ovo jedna od najskupljih lokacija u prestonici kada je cena kvadrata u pitanju.

- Kaća je sa roditeljima i dečkom Markom Gobeljićem na nekoliko lokacija u ovom naselju razgledala nekretnine. Htela je da to isključivo bude novogradnja, a na kraju je odlučila da pazari nekretninu najbliže hramu. Cena kvadrata je malo veća od 2.500 evra, a garsonjera ima 35 kvadrata. Kako je u pitanju novogradnja, stan je skoro kompletno završen, pa je pevačica već krenula da kupuje nameštaj i da dekoriše enterijer. Radnici su već doneli deo nameštaja za dnevni boravak, dok će ostatak stići tek kada se sve okreči i sredi - zaključuje naš sagovornik.

 

 

 

Pokušali smo i od Kaće da dobijemo neki komentar na ovu temu, ali ona nije želela da govori o svojim investicijama.

 

RepublikaFoto: Republika.rs

I Brena obezbedila sina

Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović pre nekoliko meseci pazarili su dupleks u objektu u izgradnji na Novom Beogradu, pa su tim poklonom iznenadili mlađeg sina Viktora Živojinovića. Nekretnina ima preko 200 kvadrata, a Viktor po završetku radova tu planira da se preseli sa devojkom Sandrom Miljaković. Brena je sa suprugom i sinom nekoliko puta nedeljno odlazila da vidi kako napreduju radovi, a stan se nalazi u zgradi u kojoj nekretninu već ima teniski as Novak Đoković. Pogled iz kule prostire se na čitav Beograd, a Viktor jedva čeka da se osamostali i sredi dupleks po svom ukusu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading