(VIDEO) SEZONA KOJA ĆE SE ZAUVEK PAMTITI: Monstruozne blokade, brutalna zakucavanja i neverovatne trojke, ovo su najbolji potezi u NBA ligi 2020. godine!

Autor:

Sport

01.01.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godina koja će se uskoro završiti donela nam je mnogo problema, ali i pored toga imali smo priliku da uživamo u sjajnoj košarci u NBA ligi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Nikola Jokić

Protekla NBA sezona donela je mnogo uzbuđenja, ali je i zbog koronavirusa bila drugačija od svih ostalih. 

Kao i uvek najbolji košarkaši sveta odušvljavali su nas njihovim potezima, blokadama i zakucavanjima, a mi smo za vas odlučili da izaberemo pet najboljih poteza u nedavno završenoj sezoni.

5. Entoni Dejvis

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa postigao je jedan od najključnijih poena u protekloj sezoni. On je preko našeg Nikole Jokića ubacio trojku za pobedu u drugoj utakmici finala Zapadne konferencije. Lejkersi su poveli sa 2:0 i tako napravili ogroman korak ka kasnijem trijumfu i plasmanu u veliko finale.

4. Lebron Džejms

Ovo zakucavanje Lebrona Džejmsa izabrano je za najbolje u celoj NBA ligi prošle sezone. Mi nismo mogli da ga stavimo na prvo mesto, jer je Kralj prilikom ovog kucanja brutalno obrukao našeg Nemanju Bjelicu, koji nije znao šta ga je snašlo.

 

3. Nikola Jokić

Na listi je moralo da bude mesta i za srpskog asa Nikolu Jokića. Najbolji košarkaš Denvera imao je pregršt sjajnij poteza prošle sezone, a mi smo odabrali čudesnu asistenciju iza glave za Mareja. Pogledajte.

 

 

2. Džamal Marej

Posle Nikole Jokića zasigurno najbolji košarkaš Denvera. Koliko je sjajan igrač pokazao je na meču protiv Lejkersa kada je napravio neverovatan prodor i na još neverovatniji način pogodio. Uživajte u Marejevoj magiji.

1. Bam Adebajo

Košarkaši Majamima ikali su izuzetno uspešnu sezonu, koju su završili porazom u velikom finalu od Lejkersa. U finalu svoje konferencije savladali su Boston, a ko zna šta bi bilo da u prvoj utakmici serije neverovatni Adebajo nije lupio rampu Džejsonu Tejtumu. Hit je vodio sa 116:114 u produžetku, Tejtum je krenuo na prodor, da bi ga tamo sačekao Adebajo. Usledila je brutalna blokada, a neki kažu i najbolja u istoriji NBA lige. Uživajte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading