LAZIĆA RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Tek što si sahranio OCA, već ideš na TEZGE!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.12.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu imali milosti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Darko Lazić

Darko Lazić protekle nedelje sahranio je oca Milana Lazića koji je preminuo usled komplikacija koje je imao tokom operacije.  Sada su ga zbog jednog poteza fanovi obasuli negativnim komentarima.

Naime, Lazić je na društvenim mrežama objavio najave za buduće nastupe planirane za naredne dane. To je razjarilo njegove fanove i sve koji prate njegov rad na Instagramu:

 

"Ovamo umire od tuge za ocem, njemu stalo da peva i to posle samo dve nedelje od kako je oca sahranio!!!!!Gde ce ti dusa Darko?????", "Ne žali za ocem vec za parama, šta vam tu nije jasno?" - samo su neki od komentara.

Darko se ovim povodom nije oglašavao, a prema najavama, već 25. decembra imaće planirani nastup.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
trubadur

21.12.2020 21:24

narkomančina

Ivica

21.12.2020 21:43

Ne serite. Šta će da radi? Da ide u kancelariju? Njemu je to posao. Mora da radi.

harmonikaš

21.12.2020 23:09

Ostavite čoveka na miru.I ja sam 9 dana od očeve smrti svirao na unapred zakazanaom svadbarskom veselju,TO mi je POSAO,kao i Darku!Nemate vi pojma koliko je to"lako".Još nam samo fale kojekakvi lažni i umišljeni moralisti i dušebrižnici!Toliko,hvala.

vladazak

21.12.2020 23:53

Moj otac je bio profesionalni muzicar , jednom recju to je posao. Kada mu je umro otac posle 4 dana je svirao koncert. To su stvari koje ne mogu da se odloze. Jednostavno neko zali srcem onoga koga je voleo. Zato puna podrska Darku, jer niko bolje od njega samog ne zna kako mu je.