FANOVI SUROVO ISPROZIVALI ANDREANU I DARKA: Objavili fotografiju, a onda su usledili nemilosrdni komentari! STVARNO STE PRETERALI!

Autor: Republika.rs

Zabava

21.11.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo su preterali.

RepublikaFoto: Republika.rs
Andreana i Darko

Andreana Čekić i Darko Lazić ponovo su obnovili svoj odnos koji je jedno vreme ušao u lošu fazu. Sve je počelo kada pevač nije pozvao svoju venčanu kumu na proslavu rođendana.

Ipak, sada su želeli da pokažu da je sa njihovim prijateljstvom ponovo sve u redu, međutim, nisu očekivali da će dobiti brojne negativne komentare zbog jednog pevačicinog poteza.

 

 

 

Andreana je objavila njenu i Darkovu fotografiju na kojoj njih dvoje izgledaju maltene neprepoznatljivo. Očigledno zbog želje da na društvenim mrežama izgledaju savršeno, previše filtera učinilo je da dobiju suprotan efekat.

 

 

Odmah su se oglasili njihovi fanovi i počeli sa podrugljivim komentarima ispod objavljene fotografije:

"Ajde sebi, ali zašto Darku ovoliko filtera", "Koji prirodni zubi ????",  Ljudi, poštujem vas, ali smanjite fotošop! - samo su neki od komentara.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading