PORAŽAVAJUĆE! Zadrugari su se izblamirali kao nikada dosad: "Sahranili" Branku Katić, Crnjanski je bokser, Frojd pevač!

Autor:

Zabava

17.12.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici najgledanijeg rijalitija na našim prostorima obrukali su se kao nikada do sada u eksperimentalnoj igri testa opšte kulture i informisanosti, proglasivši žive glumice mrtvim, naučnike pevačima i pisce bokserima!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Sanja Stanković

Gledaoci "Zadruge 4" zgranuti su količinom neinformisanosti koju su zadrugari pokazali u kvizu (ne)znanja koji je vodio Dragan Marinković Maca.

Pravila igre su bila da pročita ime poznate ličnosti, a da rijaliti-učesnici kažu da li je pomenuta ličnost živa ili mrtva, a potom da od ponuđene tri opcije izaberu zanimanje iste.

Odvale koje su pojedini učesnici izgovorili zgrozile su široki auditorijum, a koliko su neinformisani i koliko su časova u školi propustili, govore njihovi odgovori.

Prvi je odgovarao Janjuš na pitanje ko je Vasko Popa. O čuvenom piscu koji je ubrojan u 100 najznamenitijih Srba Janjuš ne zna ama baš ništa, ali je pukom slučajnošću tačno odgovorio da Popa nije živ. Nakon toga ponuđeni odgovori za zanimanje bili su političar, pisac ili slikar, a Janjuš je rekao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Januš

- To Popa mi ne zvuci kao da je slikar. Mislim da je on političar, knjigu nisam nijednu pročitao od Vaska Pope.

Slikarka Olja Ivanjicki, koja je preminula 2009. godine, za Maju Marinković je živa, a po zanimanju je balerina.

Branku Katić je Ivana Marinković "sahranila", tvrdeći da je glumica, da je mrtva i da je glumila u filmu Emira Kusturice "Crna mačka, beli mačor". U "Zadruzi" se moglo čuti od Vuka Moba da je Miloš Crnjanski (književnik) bokser.

Mišel Gvozdenović se izblamirao kao nikada dosad izjavom da je Sigmund Frojd, inače osnivač psihoanalize, lekar i psihijatar, po njegovoj logici - pevač! Za "Robinzona Krusoa" (delo Danijela Defoa) Mišel je izjavio da je glumac i da je živ. Matora je za Lisu Simpson (lik iz serije) rekla da je glumica i da je mrtva.

RepublikaFoto: eStock
Zadrugari "sahranili" slavnu glumcu Branku Katić koja i dalje ostvaruje uspehe kako u Srbiji, tako i u Holivudu

Glumac Predrag Ejdus je preminuo pre dve godine, ali ta vest nije stigla do Sandre Rešić, koja je rekla da je živ, ali je barem znala o kome se radi i da je u pitanju glumac. Za Milutina Milankovića je rečeno da je vojskovođa iz Prvog svetskog rata. Sanja Stanković nije znala ko je Milenko Zablaćanski (glumac), a takođe se nije proslavila ni na pitanju ko je bio Gavrilo Princip.

- Uh, poznato mi. Je*i ga, istorija... Mrtav je valjda - odgovorila je starleta, koja nije znala i ko je Mira Stupica (glumica).

- Ma gde znam gde je ona, ko je ona uopšte, odakle vadite te likove - rekla je Sanja.

Arijana Grande, jedna od najpoznatijih američkih pevačica, za Ivanu Šašić je glumica, ali bar je pogodila da je živa. Nataša Radan Desanku Maksimović (pesnikinju) proglasila je živom iako je preminula još 1993. godine. Paula Hublin je Miru Banjac, jednu od naših najpoznatijih glumica, proglasila mrtvom.

Za Kobija Brajanta (košarkaš) Dragana Mitrović je rekla da je glumac i da je živ. Milan Mladenović, poznati srpski rok muzičar, fudbaler je Crvene zvezde, navela je Kijina mama Nadica. Toma Panić nije znao ko je Ingrid Bergam (glumica) niti je znao da li je muško ili žensko.

Nikola: Fredi Merkjuri je živ i glumac je
Lazar Čolić Zola nije znao ko je Ruđer Bošković (filozof). Nenad Aleksić Ša nije znao ko je Janik Noa (teniser). Milica Kemez je rekla da misli da je Entoni Hopkins slikar. Ko je Fredi Merkjuri (pevač grupe Kvin, preminuo 1991), bilo je pitanje za Nikolu Đorđevića, koji je, kao iz topa, lupio:

- Pa, glumac, naravno, živ je.

Matora: Sava Šumanović je književnik
Za Savu Šumanovića Jovana Tomić Matora je u Beloj kući rekla da je mrtav, što je tačno, i da je književnik, što nije tačno. Sava je bio jedan od najznačajnijih slikara srpske umetnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading