SRAM GA BILO! VODITELJ SKRNAVI LIK I DELO PEVAČA: Ivanović zbija šale nad mrtvim Džejom!

Autor:

Zabava

15.12.2020

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Ivan Ivanović prošle nedelje se u svojoj emisiji na veoma dirljiv način oprostio od, navodno, prijatelja Džeja Ramadanovskog, čija smrt je potresla celu Srbiju, pa valjda i njega, da bi samo nedelju dana kasnije zbijao šale nad njegovim likom i delom.

RepublikaFoto: youtube.com/Veče Sa Ivanom Ivanovićem
Ivan Ivanović

Naime, Ivanović je Džejove vanvremenske hitove iskoristio da bi se u svom stendapu sa četvoricom nazovikomičara u rubrici "Džejova pesma koju su promenili za 2020. godinu" sprdao sa koronom, što je šokiralo brojne korisnike društvenih mreža koji su se čudili voditeljevom uvrnutom smislu za humor.

On se dosetio da na veoma neprikladan način poveže najpoznatije stihove muzičke legende i situaciju s koronom, koja teško kome može da bude smešna u momentu kada su prepune bolnice obolelih od KOVID-19 i kada ima dosta i smrtnih ishoda.

- "Džeju laka zemlja! A i vama! Uprskali ste skroz", "Džej, počivaj u miru, ovi su mnogo bolesni", Neviđen prostakluk, dno dna", "Kretenizam" - samo su neki od komentara ispod videa Ivanovićeve emisije.

Ivanović je odranije poznat po tome što mu ništa nije sveto, pa nije prvi put da neljudski iskoristi nečiju tragediju da se zabavi pošto se tokom izvođenja "skečeva" smeje, verovatno ne bi li i drugi poverovali da ima nešto smešno u tome što pravi šegu na konto nedavno preminulog druga. Svi koji su poznavali Džeja potvrdili bi da mu ovaj, čak i ako ga gleda s neba, ništa ne bi zamerio, pa baš zato, trebalo je da povede računa kada je sebi dao za pravo, baš kao njegov veliki drugar, da improvizuje čuvene stihove na ovako skaradan način.

RepublikaFoto: printscreen/youtube
Džej Ramadanovski

- Predlažem ovako, pošto je cela nedelja, da kažem tako, obojena Džejovim odlaskom da odigramo na primer "Džejova pesma koju su promenili za 2020. godinu" - rekao je i ubio se od smeha pre nego što je nastavio:

- Gospodo, izvolite, neka igre počnu!

I sve ovo ni upola ne bi bilo toliko strašno da nije reč o voditelju koji se kači na sve i svašta da bi, navodno, ukazao na propuste drugih kolega, društva i sistema, dok sam nema elementarni osećaj za meru niti obzir prema porodici, koja je u petak sahranila legendarnog pevača.

Ovako su kvazikomičari oskrnavili Džejove stihove:

- Šta me je to prevarilo u dodiru tvom, pluća mi je uništilo skroz sa KOVID-om

- Mast, mast, mast, mast digla se na oči

- Kad bi znala, mala, trnt, trnt, koju bih ja biro, trnt, trnt, trnt, vakcinu bih pravo, vakcinu bih pravo, u venu plasiro

RepublikaFoto: Tanjug
Ivan Ivanović

- Gde si sad, moja brado, vidi na šta ličim ja

- Igrali bi po pijaci, po pijaci i ulici jer kafane ne rade

- Gde ću sad s ovom ružom, ne osećam miris njen, pored mene debilkino dobih KOVID ja za tren

- Ala bih te, ala, isprskao, mala, litrom asepsola kad se skineš gola

- Sad ostani kod kuće ti jer znam da ćeš da zažališ kad izađeš, pa se zaraziš

- Budim se često po noći i stavljam toplomer pod pazuh ja i evo sada 37,2 do mojega

- Iznajmiću kameru s pogledom na te da snimam te kad se skidaš u Areni i onda će da te šeruju kreteni

- Ni na istok ni na zapad na sever ni jug, granice su zatvorene da ti kaže drug

- U plućima muči nenormalan bol, ne smem ni da pušim, al' samo nebo zna da bih spi*kao celu paklu

- Obrijao sam bradu smelo, sad izgleda kao čelo

- Te njegove usne što ljube se same znaju ko je kraljica drame

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vređao i mrtvu Isidoru Bjelicu

Ivanović je umislio da je merodavan i da određuje kome je mesto u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, te je na Tviteru komentarisao to što je književnica Isidora Bjelica zaslužila da počiva u njoj.

- Ovo sa Alejom zaslužnih građana postaje crna komedija. Podsećanja radi, Ivan je sa Isidorom imao lični sukob, koji datira još od 2012. On ju je, dakle, i za života prozivao na Tviteru na sledeći način, potkačivši i njenog supruga Nebojšu Pajkića: "Nemojte se kurčiti ako niste kadri da istrajete do kraja. Ili mislite da umesto prepucavanja na Tviteru treba da bijem pijanog dedu sa štapom i njegovog šizofrenog šeširdžiju."

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Anđel

15.12.2020 11:13

Taksista je najgori šljam, pljačkaš grobova koji skrnavi leševe. Morbidni nekrofil.

slavica

15.12.2020 11:39

Ivan...dno, sljajm od coveka.... Treba biti maxer i pasti tako nisko a njemu je uspeo jer je ta nula od coveka obraze premazala govnima. Nikoga ne postuje, ni mrtve ne ostavlja na miru zarad malo paznje. Udavi se u zlobi i pakosti svojoj.