Mama Tome Panića uzvraća udarac Nadeždi: Prijaviću te policiji

Autor: Srbija danas

Zadruga

14.12.2020

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat Panića i Biljića se nastavlja!

RepublikaFoto: Printscreen
Jamina Panić

Jasmina Panić se oglasila za domaće medije, nakon što su objavljene fotografije pretučenog Tome Panića, te izjavila da su se nastavile navodne pretnje od strane Nadežde Biljić i nakon što su ove fotografije ugledale javnost.

- Ja mojoj deci nisam rasturala brakove, i dalje sve njene laži i pretnje. Sada ću ja otići u policiju za uznemiravanje jer ja njoj ne pišem niti joj odgovaram - rekla je Jasmina, pa dodala:

Foto: instagram.com/nadezdabiljic
Nadežda Biljić

- Ona mene uznemirava, a ja se nje ne plašim. To može u svojoj kući, a meni više neće. Za sve pretnje koje piše i iznosi laži... Ja treba da trpim zato što mi je rodila unuče, da gazi po meni, a ja joj ništa nisam uradila, može slobodno da piše svuda redom sve najgore omeni. Ne daje joj to za pravo jer sam i ja majka... I ja sam prolila zbog nje mnogo suza, zbog njenih laži. Ne pita se kako je meni - poručila je Jasmina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading