SNEŽANA DAKIĆ O MUŠKO - ŽENSKIM ODNOSIMA: Traže ženu da se brine o svemu, najgore je kad od ALFA BIZNISMENA očekujemo da se smiri!

Autor: Republika.rs

Zabava

14.12.2020

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savet za žene.

RepublikaFoto: instagram.com/snezanadakic

Voditeljka Snežan Dakić otvorila je dušu i iznela svoje gledanje na odno muškarca i žene, kako je bilo nekada a kako je danas. 

Snežana je objasnila gde žene greše kada su u pitanju muškarci. Voditeljka je pre na svojim društvenim mrežama objavila otvoreno pismo na ovu temu:

-Da li previse očekujemo od muškaraca? Emancipacijom žene su ostvarile brojna prava i slobode: od prava glasa, prava na obrazovanje, na rad, samoostvarenje, na abortus, na kontracepciju, na razvod, na slobodnu ljubav, lepo je biti svestan svega toga i osećati zahvalnost. Ali rekla bih da je porastao nivo naseg očekivanja od muškaraca. A oni su jednostavna bića kojima mnogo jače nego zenama upravljaju instinkti i urođeni programi. Mi bismo da im budemo centar sveta i centar pažnje, ali to nije realno. Bar ne na duže staze. Jer muški kod je da traži ženu da bi se ona brinula o njemu. Jer tako je vekovima i tako mu diktira podsvest. I ne samo o njemu, nego i o potomstvu i ognjistu-  smatra voditeljka i dodaje:

 

-Najčesce se radi toga i žene. Zato traže ženu: da se ona brine i stara o svemu. A da on radi ali i da bude slobodan. Važno je da i žene budu toga svesne. I da sa sobom rasčiste da li su spremne i voljne sa se brinu o njemu, ili je bolje da nađu drugi tip muškarca, koji je sklon da i sam bude domaćin, a ima takvih. Koji je pažljiv, požrtvovan i empatican. Najgore je kad od mangupa i bonvivana, od boema ili alfa biznismena oćekujemo da se "smiri" i da bude kućni čovek i da mu mi budemo centar sveta. Mislim da to nije realno, čast izuzecima -napisala je Dakićka uz fotografiji na kojoj je pozirala sa figurom gorile.

Podsetimo, Snežana Dakić dugo godina bila je u braku sa biznismenom Vladanom Mikićem sa kojim ima i ćerku. Međutim, ovaj brak je doživeo krah, a on se posle toga ponovo oženio svojom asistentkinjom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading