(HOT FOTO) JOVANA JOKSIMOVIĆ ZGRANULA JAVNOST: U uživo programu bez blama pokazala ri*icu: SVI U TRANSU!

Autor:

Zabava

06.12.2020

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrela!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Nekada popularna TV voditeljka Jovana Joksimović morala je da spakuje kofere sa TV “Prva” i zbog neprofesionalnog ponašanja, kako su tada izjavili sa pomenute televizije ode, kao da nikada tu i nije radila.

Utehu je našla na jednoj televiziji, koja je gle čuda, u vlasništvu njenog muža Željka.

No, izgleda da se Jovana pomirila sa činjenicom da je više nećemo gledati na kanalima sa nacionalnom frekvencijom, jer je kako su mediji pisali ni jedna od tih televizija ne želi, bar ne za uslove koje je imala na TV “Prva”, tačnije platu od 10.000 evra.

 

Ne znamo koliku je platu gospođa Joksimović imala dok je radila na nacionalnoj televiziji RTS -a, ali ono što može da se primeti jeste da deluje kao da nije imala ni za celu haljinu.

Naime, Jovana dok je sa svojim bivšim kolegom i saradnikom Srđanom Predojevićem (sa kojim kako je "Alo" ekskluzivno već pisao, ne govori više od mesec dana), vodila program na pomenutoj televiziji, svako jutro se pojavljivala u sve kraćim haljinama, kao da je neko plaćao baš za to.

Foto: Instagram/printscreen

Ne čudi što su mnogi u to vreme komentarisali, da gosti kojima je bila domaćin u studiju, više gledaju u njene noge, nego što su skoncentrisani na pitanja koja im postavlja.

Ovom činjenicom ne možemo ostati iznenađeni, s obzirom na to, da u jednoj emisiji zamalo nije sevnula njena cica maca, zbog prekratke haljine koju je nosila. Mnogo je voditeljki koje su se proslavile i zakopčane do grla, ali pojedine su ipak sigurne da je izgled ipak ono u šta treba da se uzdaju i pored dugogodišnjeg radnog odnosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading