BOMBA ZA EVROPSKO PROLEĆE: Veliki ljubimac "Delija" SLOBODAN, Zvezda na POTEZU!

Autor:

Sport

06.12.2020

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procureli detalji.

RepublikaFoto: Starsport
Foto: Detalj sa stadiona "Rajko Mitić" tokom meča Crvena zvezda - Hofenhajm

Iskusni defanzivac Duško Tošić napustio je kineski Gvangžu R&F, a sudeći po informacijama koje dolaze iz Turske on se neće vratiti u redove Bešiktaša, kako su najavili tamošnji mediji.

To je potvrdio sam sportski direktor “istanbulskih orlova”, Erdal Torunogulari, koji je priznao da se pre nekoliko dana sastao sa Tošićem, ali da tema razgovora nije bio transfer.

– Duško Tošić se, po odlasku iz Kine, vratio u Tursku. Sreo sam se sa njim kada je došao u Istanbul. Međutim, to nisu bili pregovori oko transfera. Od kako je 2015. godine došao u Bešiktaš naše porodice se druže. Razgovarali smo o privatnim stvarima, njegov povratak u Bešiktaš nije bio tema. Uopšte nismo pričali o transferu tokom našeg sastanka – rekao je Torunogulari, a preneo turski portal Aksam.com uz fotografiju njih dvojice u restoranu.

RepublikaFoto: Starsport
Bivši defanzivac aktuelnog srpskog šampiona Duško Tošić

Podsetimo, Tošić ima 35 godina i sada je na prekretnici. Može da odluči da nastavi sa inostranom karijerom, a "Delije" se nadaju da bi mogao ponovo da obuče crveno-beli dres koji je sa uspehom nosio u 53 navrata.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading