ŠTA TO URADI? Duško Tošić je UDARNA VEST u Kini!

Autor:

Sport

01.11.2020

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski defanzivac od sjaja do očaja.

RepublikaFoto: Starsport
Duško Tošić u dresu Crvene zvezde

Fudbaleri Gvangžua R&F poraženi su od Henana sa 3:2 u revanš susretu, nakon što su i u prvoj utakmici izgubili rezultatom 2:1. Stoga, ovaj tim će se boriti sa Dalijanom za 11. mesto u konačnom poretku šampionata Kine, a duel u nedelju obeležio je srpski defanzivac Duško Tošić.

Tim na čijoj klupi sedi Đovani van Bronhorst je bio na dobrom putu da nadoknadi zaostatak iz prvog meča od 68. minuta, kada je Tošić glavom postigao gol za 2:1. Ovaj pogodak je postignut posle kornera, na asistenciju Miržejevskog.

Lu Žin je u 76. minutu izjednačio na 2:2, a Henan je u tom trenutku već imao igrača više, zato što je u 63. minutu Ji Teng dobio crveni karton.

Ipak, Gvangžu je bio u igri sve do 80. minuta, kada je Tošić bio neoprezan. Napravio je grub faul, dobio je drugi žuti karton i gosti su ostali sa dva igrača manje. Na kraju je samo Karanga overio pobedu Henana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading