(FOTO) SKANDALOZNA TAJNA KOJA JE OTKRIVENA POSLE VIŠE DECENIJA! Iza kulisa svadbe veka, Brena i Boba su doživeli HOROR!

Autor: Espreso.rs

Zabava

14.12.2020

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 600 zvanica prisustvovalo je tada veselju koje su mnogi nazivali "venčanjem decenije"!

RepublikaFoto: e-stock agency

Oko 600 zvanica prisustvovalo je tada veselju koje su mnogi nazivali "venčanjem decenije", a zbog kog je tada prekinut "Dnevnik".

Bobin kum bio je teniski stručnjak Jan Cirijak, dok je Brenin bio njen dugogodišnji menadžer Raka Đokić. Bobin kum je tog jutra privatnim letom stigao u Beograd, da bi istog dana kasno uveče otišao za Antverpen, gde je imao poslovne obaveze. Sve pozivnice su imale ugravirane monograme BB.

Tada se u medijima pojavila priča da su pojedini za nekoliko hiljada maraka hteli da otkupe pozivnicu za svadbu, kako bi mogli da prisustvuju ovom događaju.

RepublikaFoto: printscreen

Nekoliko časova pre samog venčanja, Brena i Boba su foaje hotela došli kako bi pozdravili sve goste. Brena je u tom trenutku imala kratku, plavu haljinu, dok je Boba imao klasično odelo.

Mladenci su bili odlično raspoloženi i "sudbonosno da" izgovorili su glasno, a nakon sklapanja braka mlada je bacila bidermajer, koji je otišao u ruke njene dobre prijateljice i mlađe koleginice - Dragane Mirković, dok je goste zabaljala Vanesa Šokčić. Napravljena je ogromna torta sa jestivim reketima i pločama, a "Dnevnik 2" je prekinut kako bi se mladenci direktno uključili u program.Ova svadba je koštala 50.000 nemačkih maraka.

RepublikaFoto: youtubecom/LepaBrena

Međutim došlo je do manjeg peha. U sali u kojoj je trebalo da se održi sama ceremonija venčanja, došlo je do pucanja vodovodne cevi samo nekoliko sati pre održavanja, pa su celu scenografiju prebacivali u drugu salu.

Belu venčanicu radila je čuvena modna kuća Dior isključivo za Brenu i to po njenim merama, dok je mladoženja odabrao crni smoking. Na svadbi nije bio nijedan političar, dok je sa druge strane bio veliki broj zvanica iz ostalih sfera javnog života. Mediji su neometano pratili venčanje. Tada je Saša Popović vodio glavni deo programa oko svadbe i na samom početku pozvao sve pristune goste da odigraju prvo svadbeno kolo i počnu veliko veselje.

Bilo je pripremljeno 650 vrsta jela. Veliki broj koktela se služio, a čak 22 praseta bila su na ražnju. Svadbena torta je bila na pet spratova. Preko 4.000 pisama stiglo je na kuću slavnog para, a pokloni su pristizali sa svih krajeva sveta. Tada se spekulisalo da je jedna umetnička slika bila vredna koliko pola svadbenog veselja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading